Libnet.ro
UNICEF

06:45

Klaus Iohannis se va intalni la Suceava cu presedintele Republicii Moldova

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis se va intalni la Suceava cu presedintele Republicii Moldova

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, se va intalni, pe 7 iulie, la Suceava cu seful statului din Republica Moldova, Nicolae Timofti, cei doi urmand sa aiba discutii bilaterale la Universitatea Stefan cel Mare. continuă pe România Liberă

Natalia Gherman a fost numita premier interimar al Republicii Moldova

Nicolae Timofti, presedintele Republicii Moldova, a numit-o pe Natalia Gherman, vicepremier si ministrul al Afacerilor Externe si Integrarii Europene, in functia de premier interimar, informeaza Moldpres.

Gabriel Oprea se intalneste cu presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni

Gabriel Oprea se va intalni astazi cu presedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. intalnirea va avea loc pana la ora 17. 00, cand Klaus Iohannis trebuie sa fie prezent in Parlament pentru a pre.

Presedintele Klaus Iohannis isi prezinta azi in Parlament mesajul privind Strategia Nationala de Aparare

Presedintele Klaus Iohannis isi va prezenta in Parlament luni, la ora 17. 00, mesajul referitor la Strategia Nationala de Aparare a Romaniei in sedinta reunita a celor doua Camere ale Parlamentului. Seful statului a trimis, pe 12 iunie, Parlamentului Strategia Nationala de Aparare a Tarii, documentul fiind publicat pe site-ul institutiei.

Klaus Iohannis si-a prezentat in Parlament mesajul privind Strategia Nationala de Aparare: In ciuda angajamentului public, nu constat o vointa politica a majoritatii privind votul prin corespondenta. Nici in privinta incuviintarii cererilor justitiei luc

Presedintele Klaus Iohannis si-a prezentat in Parlament luni, de la ora 17. 00, mesajul referitor la Strategia Nationala de Aparare a Romaniei, in sedinta reunita a celor doua Camere ale Parlamentului. In ciuda angajamentului public, nu constat o vointa politica a majoritatii privind votul prin corespondenta. Nici in privinta incuviintarii cererilor justitiei lucrurile nu stau mai bine, dimpotriva, a afirmat Iohannis in discursul sau. Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, nu a participat la sedinta. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT discursul sefului statului.

Presedintele Klaus Iohannis va prezenta luni, in Parlament, Strategia Nationala de Aparare a Tarii

Presedintele Klaus Iohannis va prezenta luni in sedinta reunita a celor doua Camere ale Parlamentului Strategia Nationala de Aparare a Romaniei, potrivit Administratiei Prezidentiale. Presedintele.

Klaus Iohannis l-a nominalizat pe Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE. MRU: Nu este neobisnuit ca sefii serviciilor sa fie numiti din randul opozitiei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat miercuri pe Mihai Razvan Ungurean la conducerea Serviciului de Informatii Externe, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei,.

Klaus Iohannis: Romania puternica este o natiune de cetateni, ale caror drepturi si libertati sunt aparate. Un stat puternic isi respecta si protejeaza cetatenii

Presedintele Klaus Iohannis a adresat luni un mesaj referitor la Strategia Nationala de Aparare a Romaniei in sedinta reunita a celor doua Camere ale Parlamentului. Seful statului a declarat ca a pomis ca in.

Klaus Iohannis: Romania puternica este o natiune de cetateni, ale caror drepturi si libertati sunt aparate. Un stat puternic isi respecta si protejeaza cetatenii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a adresat luni un mesaj referitor la Strategia Nationala de Aparare a Romaniei in sedinta reunita a celor doua Camere ale Parlamentului. Seful statului a declarat ca a pomis ca in.

Klaus Iohannis, in Parlament: Strategia Nationala este o declaratie pe care Romania o face

Presedintele Klaus Iohannis a prezentat, luni, in plenul Parlamentului, strategia de aparare a Romaniei, despre care a afirmat ca nu trebuie sa fie un act de vointa a unei persoane, nici a catorva institutii,.

Presedintele Klaus Iohannis va participa joi si vineri la Consiliul de Vara de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis va participa joi si vineri la reuniunea Consiliului de Vara de la Bruxelles. Joi, in jurul orei 10, Iohannis va sustine o conferinta de presa in Salonul oficial al Aeroportului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )