Libnet.ro
UNICEF

22:00

Klaus Iohannis, intalnire cu studentii straini: Este nevoie de reformarea sistemului de educatie

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, intalnire cu studentii straini: Este nevoie de reformarea sistemului de educatie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a avut o intalnire cu studentii straini, joi seara. Presedintele a tinut sa puncteze importanta educatiei, care ar trebui sa devina un pilon al societatii. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis spune ca ministrul Transporturilor este in CSAT. Legea iL CONTRAZICE

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la Adevarul Live, ca ministrul Transporturilor este in CSAT, insa, conform legii, detinatorul acestui portofoliu nu se numara printre membrii Consiliului Suprem de Aparare a Tarii ci poate participa la sedinte, in anumite situatii, ca invitat.

Klaus Iohannis: Relatia cu Victor Ponta este una de lucru. Mi se pare normal fiindca raspundem de bunul mers al Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, intr-un interviu, ca relatia sa cu premierul Victor Ponta este una de lucru, aratand ca este normal ca presedintele si prim-ministrul sa sa lucreze.

Klaus Iohannis la sedinta CSM: Este util sa luam in discutie daca nu cumva intre membrii CSAT ar trebui sa se regaseasca si procurorul general

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat marti, in discursul rostit in deschiderea sedintei CSM, ca din punct de vedere al consolidarii sistemului judiciar, opinez ca, in perspectiva regandirii si modernizarii arhitecturii institutionale a legilor sigurantei nationale si a legii CSAT, este util sa luam in discutie daca nu cumva intre membrii CSAT ar trebui sa se regaseasca si procurorul general, nu o persoana anume, ci institutia procurorului general. De asemenea, cred ca CSM, Inalta Curte si Parchetul General ar trebui sa poata avea initiativa legislativa pentru ca reprezinta institutiile de aplicare a legii, respectiv de guvernare a justitiei. Tiberiu Nitu, procurorul general al Romaniei, este cunoscut ca un apropiat al premierului Victor Ponta.

intalnire intre Klaus Iohannis si Victor Ponta la Palatul Cotroceni, pe teme privind situatia executiei bugetare

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta se intalnesc, joi, la ora 11:00, la Palatul Cotroceni, pe teme privind situatia executiei bugetare, potrivit unui comunicat al Administratiei.

Klaus Iohannis, la Gala Ligii studentilor romani din strainatate: Romania are nevoie de o strategie adevarata de promovare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Gala Ligii studentilor romani din strainatate, ca Romania are nevoie de o strategie adevarata de promovare. Romania are nevoie de o strategie adevarata de.

Klaus Iohannis: Romania are nevoie de o strategie adevarata de promovare, care nu inseamna un logo

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, in cadrul Galei Studentilor Romani din Strainatate, ca Romania are nevoie de o strategie adevarata de promovare, care nu inseamna un logo sau un clip publicitar, ci o viziune si un set de actiuni care sa defineasca cine suntem in lume, ca natiune.

Klaus Iohannis: Justitia este una dintre cele trei puteri ale statului, nu o supraputere

Klaus Iohannis a avut marti un atac dur la presa si informatiile furnizate de aceasta. La prima sedinta CSM la care a participat in functia de presedinte, Klaus Iohannis a declarat ca CSM-ul si Inspectia.

Klaus Iohannis, despre discutiile cu partidele politice: Singura tema este bugetul pentru Aparare, care trebuie sa fie 2% din PIB (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a spus, miercuri, ca la inceputul saptamanii viitoare va purta discutii cu partidele politice, singura tema fiind cea a bugetului pentru Aparare. Tema discutiei este bugetul pe.

Klaus Iohannis:Justitia nu trebuie sa se transforme intr-un spectacol mediatic

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este invitatul jurnalistilor Dan Marinescu si Liviu Iolu la Adevarul Live. Klaus Iohannis detaliaza prioritatile politice ale mandatului prezidential, cum are de gand sa schimbe din temelii Romania si ce relatii va avea cu prim-ministrul Victor Ponta.

Nicolae Ionel Ciuca este noul sef al Statului Major General. Klaus Iohannis si Victor Ponta, prezenti la ceremonia de investitura

10 - Presedintele Klaus Iohannis a participat, marti, la ceremonia de investitura noului sef al Statului Major General, general-locotenentul cu trei stele Nicolae-Ionel Ciuca, anunta Administratia.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2433 seconds )