Libnet.ro
UNICEF

00:08

Klaus Iohannis: Romania are nevoie de o strategie adevarata de promovare, care nu inseamna un logo

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis: Romania are nevoie de o strategie adevarata de promovare, care nu inseamna un logo

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, in cadrul Galei Studentilor Romani din Strainatate, ca Romania are nevoie de o strategie adevarata de promovare, care nu inseamna un logo sau un clip publicitar, ci o viziune si un set de actiuni care sa defineasca cine suntem in lume, ca natiune. continuă pe Hotnews

Iohannis: Romania are nevoie de o strategie adevarata de promovare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, in cadrul Galei Studentilor Romani din Strainatate, ca Romania are nevoie de o strategie adevarata de promovare, care nu inseamna un logo sau un clip publicitar, ci o viziune si un set de actiuni care sa defineasca cine suntem in lume, ca natiune.

Klaus Iohannis, la Gala Ligii studentilor romani din strainatate: Romania are nevoie de o strategie adevarata de promovare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Gala Ligii studentilor romani din strainatate, ca Romania are nevoie de o strategie adevarata de promovare. Romania are nevoie de o strategie adevarata de.

Iohannis despre promovarea Romaniei

Romania are nevoie de o strategie adevarata de promovare, care nu inseamna un logo sau un clip publicitar, ci o viziune si un set de actiuni care sa defineasca cine suntem in lume, ca natiune, a delarat presedintele Klaus Iohannis, joi, in cadrul Galei Studentilor Romani din Strainatate.

Agenda de politica internationala a lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis are programata, in aceasta luna, o vizita-simbol in Republica Moldova, iar in prima parte a anului va mai fi primit de presedintele Frantei si de cancelarul Germaniei.

Tapalaga: Iohannis era cu adevarat altfel daca spunea ca Romania are inca nevoie de MCV. Mai bine tacea

Jurnalistul Dan Tapalaga explica, intr-un editorial postat pe Hotnews, posibilele motive pentru care presedintele Klaus Iohannis a spus, marti, in cadrul sedintei Consiliului Superior al Magistraturii, ca.

Klaus Iohannis, intalnire cu studentii straini: Este nevoie de reformarea sistemului de educatie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a avut o intalnire cu studentii straini, joi seara. Presedintele a tinut sa puncteze importanta educatiei, care ar trebui sa devina un pilon al societatii.

Ora 11.00 Presedintele Klaus Iohannis vine la Adevarul Live

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, vine miercuri, cu incepere de la ora 11. 00, la Adevarul Live. Klaus Iohannis va detalia prioritatile politice ale mandatului prezidential, cum are de gand sa schimbe din temelii Romania si ce relatii va avea cu prim-ministrul Victor Ponta.

Klaus Iohannis:Justitia nu trebuie sa se transforme intr-un spectacol mediatic

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este invitatul jurnalistilor Dan Marinescu si Liviu Iolu la Adevarul Live. Klaus Iohannis detaliaza prioritatile politice ale mandatului prezidential, cum are de gand sa schimbe din temelii Romania si ce relatii va avea cu prim-ministrul Victor Ponta.

Klaus Iohannis, in cartea de condoleante de la Ambasada Frantei: Romania condamna ferm acest act terorist

Presedintele Klaus Iohannis, a semnat, joi, in cartea de condoleante de la Ambasada Republicii Franceze, in urma atentatului de la redactia publicatiei Charlie Hebdo, in mesajul scris aratand ca Romania.

LIVE TEXT Ora 10:00: CSM isi alege noua conducere. Presedintele Klaus Iohannis participa la sedinta

Presedintele Klaus Iohannis va conduce, marti, incepand cu ora 10:00, prima sedinta din acest an a Consiliului Superior al Magistraturii, in care se va alege noua conducere a institutiei. Hotnews. ro a scris, luni, citand surse din cadrul CSM, ca judecatorul Marius Badea Tudose, fost coleg de generatie cu Victor Ponta, Tiberiu Nitu si Robert Cazanciuc, are cele mai mari sanse sa ajunga noul sef al CSM.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )