Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis l-a sunat degeaba pe Gica Hagi de ziua lui: M-a cautat si presedintele tarii, dar nu i-am putut raspunde

B1 B1,
Klaus Iohannis l-a sunat degeaba pe Gica Hagi de ziua lui: M-a cautat si presedintele tarii, dar nu i-am putut raspunde

Gica Hagi a implinit azi 50 de ani si a fost felicitat de multe nume importante din fotbalul romanesc, dar si de afara. Printre cei care l-au sunat s-a numarat si presedintele Klaus Iohannis, insa. continuă pe B1

Hagi la 50 de ani: ce mesaje i-au transmis Simona Halep si Klaus Iohannis

Gica Hagi implineste astazi 50 de ani, iar Simona Halep a marcat momentul cu un mesaj de felicitare pe Facebook. Presedintele i-a transmis o scrisoare Regelui.

Cum il sarbatoreste Pro TV pe Gica Hagi

Marele sportiv roman Gica Hagi implineste saptamana aceasta varsta de 50 de ani. Cu ocazia aniversarii sale, postul de televiziune Pro Tv il sarbatoreste intr-un mod special. Iata despre ce este vorba .

VIDEO Gica Hagi, la 50 de ani - Cele mai frumoase goluri din cariera Regelui - Dobrin ar trebui sa aiba o statuie, nu eu

Gica Hagi a implinit, joi, 50 de ani. Maradona din Carpati a vorbit despre cele mai frumoase momente ale carierei, despre regrete si despre ceea ce isi doreste pentru urmatorii 20 de ani. De asemenea, Regele a spus si cine ar merita o statuie: Gicu Dobrin. Intra in material pentru a vedea cele mai frumoase goluri reusite de Hagi de-a lungul carierei.

Ziua fotbalistilor celebri: in afara lui Gica Hagi, alti 7 sarbatoriti de gala, pe 5 februarie

Ziua de 5 februarie poate fi denumita si ziua fotbalistilor celebri. in afara de Regele fotbalului romanesc, Gica Hagi, alti 7 fotbalisti de gala se sarbatoresc joi, scrie digisport. Fostul capitan si.

Mari fotbalisti nascuti in aceeasi zi cu Gica Hagi - Printre ei, Cristiano Ronaldo

Ziua de 5 februarie pare a fi una dedicata fotbalului, nume mari din sportul rege nascundu-se in aceasta data. Gica Hagi 50 de ani), Cristiano Ronaldo 30 de ani) si Neymar 23 de ani) sunt doar cativa dintre sarbatoritii zilei de joi.

Gica Hagi a implinit o jumatate de suta. Golurile sale la echipa nationala

Gica Hagi, cel mai bun fotbalist din toate timpurile din Romania, a implinit joi 50 de ani. Iata mai jos, in imagini video, 29 din cele 35 de goluri marcate de el la echipa nationala.

Presedintele Klaus Iohannis A APROBAT cererea de incepere a urmaririi penale pentru Adriean Videanu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a aprobat, miercuri, cererea de incepere a urmaririi penale pe numele lui Adriean Videanu. Presedintele Romaniei, domnul Klaus-Werner Iohannis, a transmis.

Fosta jurnalista Dorina Rusu a fost propusa membru titular in CNA, de Klaus Iohannis

Fosta jurnalista Dorina Rusu a fost propusa membru titular in Consiliul National al Audiovizualului CNA), de catre presedintele Klaus Iohannis. Propunerea ar fi fost deja inaintata Comisiilor de Cultura din.

Klaus Iohannis sugereaza ca toate partidele pro-europene din Republica Moldova sa faca parte din Guvern: Un guvern cu o viziune unitara proeuropeana este de preferat oricarei alte solutii de compromis

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit miercuri cu ambasadorul Republicii Moldova la Bucuresti, prilej cu care a subliniat ca rezultatul votului din 30 noiembrie 2014 trimite la o formula de compunere a puterii executive in care responsabilitatea parcursului democratic al Republicii Moldova sa fie impartita intre toate partidele proeuropene, potrivit unui comunicat de presa. Practic, Iohannis sugereaza ca toate cele trei partide pro-europene de la Chisinau sa faca parte din Guvern, in conditiile in care negocierile politice din ultimele saptamani au conturat o majoritate din care lipseste Partidul Liberal al lui Mihai Ghimpu.

FOTO: Klaus Iohannis: Memoria presedintelui Richard von Weizsacker va fi pentru totdeauna pretuita

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, in cartea de condoleante deschisa la sediul Ambasadei Republicii Federale Germania, in memoria fostului presedinte Richard von Weizsacker. Iohannis a postat pe Facebook un mesaj, dupa semnarea in cartea de condoleante de la Ambasada Germaniei.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )