Libnet.ro
UNICEF

07:30

Klaus Iohannis le-a transmis liberalilor ca trebuie schimbata legea electorala: Sa nu credeti ca scapati de mine, vreau un alt tip de politica

B1 B1,
Klaus Iohannis le-a transmis liberalilor ca trebuie schimbata legea electorala: Sa nu credeti ca scapati de mine, vreau un alt tip de politica

Klaus Iohannis le-a transmis liberalilor in sedinta de la Platul Parlamentului care are loc la acesta ora ca trebuie schimbata legea electorala. Nu a fost insa singurul subiect. Unii liberali vor alegeri. continuă pe B1

Presedintele Ungariei, Janos Ader, l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru castigarea alegerilor

Presedintele Ungariei, Janos Ader, i-a transmis felicitari lui Klaus Iohannis pentru victoria in scrutinul prezidential, relateaza MTI, citata de Mediafax. intr-o scrisoare trimisa lui Iohannis, Janos Ader a.

Iurie Leanca il felicita pe Klaus Iohannis si il incurajeaza pe Victor Ponta

Premierul moldovean Iurie Leanca i-a transmis felicitari si i-a urat succes lui Klaus Iohannis in urma alegerii sale in functia de presedinte al Romaniei si, in acelasi timp, a tinut sa-i multumeasca lui.

Iurie Leanca, mesaj de felicitare pentru Klaus Iohannis si de incurajare pentru Victor Ponta: Viata merge inainte

Premierul de la Chisinau, Iurie Leanca, i-a transmis felicitari si i-a urat succes lui Klaus Iohannis in urma alegerii sale in functia de presedinte al Romaniei si, in acelasi timp, a tinut sa-i .

Herman van Rompuy, presedintele Consiliului European: in numele UE, il felicit pe Klaus Iohannis

Presedintele in exercitiu al Consiliului European, Herman van Rompuy, l-a felicit luni pe Klaus Iohannis pentru castigarea alegerilor prezidentiale. Am incredere acesta va depune toate eforturile si se va implica in intregime, impreuna cu guvernul, pentru a ajuta Romania sa faca fata viitoarelor provocari politice, economice si sociale, a transmis Rompuy.

Traian Basescu il felicita pe Klaus Iohannis pentru victoria in alegerile prezidentiale

Presedintele Traian Basescu il felicita pe Klaus Iohannis pentru victoria in alegerile prezidentiale, dorindu-i succes in exercitarea mandatului de presedinte al Romaniei, potrivit unui comunicat transmis, luni,.

VIDEO Klaus Iohannis: Campania a trecut, trebuie sa ne apucam de treaba. Parlamentul sa discute si sa respinga legea amnistiei si gratierii si sa incuviinteze toate solicitarile venite din partea justitiei. Partidele sa inceapa discutiile pe legea votulu

Liderul PNL Klaus Iohannis, presedintele ales, a multumit luni Romanilor pentru votul dat in urma cu o zi si a aratat ca, acum, campania s-a incheiat si ca trebuie sa se apuce de treaba. Iohannis a solicitat Parlamentului sa se tina de cuvant si sa puna marti pe ordinea de zi legea amnistiei si gratierii, si sa o respinga. Totodata, liberalul a cerut alesilor sa discute marti si sa incuviinteze toate solicitarile venite din partea justitiei.

Klaus Iohannis: Aceasta victorie nu este a mea, este a voastra, a romanilor! (FOTO)

Luni dimineata, Klaus Iohannis, castigatorul alegerilor prezidentiale a transmis un nou mesaj sustinatorilor sai, prin intermediul unei retele de socializare. Aceasta victorie nu este a mea, este a.

Klaus Iohannis, prima declaratie oficiala: Trebuie sa ne apucam de treaba. il rog pe Traian Basescu sa retraga ambasadorii de unde romanii au fost umiliti (VIDEO)

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut, luni dimineata, o prima declaratie oficiala, in care le-a multumit alegatorilor pentru voturi si a lansat mai multe mesaje privind schimbarile.

Klaus Iohannis: Vorbesc in numele unui singur partid, PNL. Vrem sa PRELUAM puterea in 2015 sau cel mai tarziu in 2016

Klaus Iohannis: Trebuie votata si picata legea amnistiei si grasierii. Trebuie sa se rincepa discutiile pe legea electorala. Este nevoie de o imbunatatire neta si clara in acest domeniu.

VIDEO. Klaus Iohannis: Vorbesc in numele unui singur partid, PNL. Vrem sa PRELUAM puterea in 2015 sau cel mai tarziu in 2016

Klaus Iohannis: Trebuie votata si picata legea amnistiei si gratierii. Trebuie sa se reinceapa discutiile pe legea electorala. Este nevoie de o imbunatatire neta si clara in acest domeniu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )