Libnet.ro
UNICEF

10:30

Klaus Iohannis: Vorbesc in numele unui singur partid, PNL. Vrem sa PRELUAM puterea in 2015 sau cel mai tarziu in 2016

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis: Vorbesc in numele unui singur partid, PNL. Vrem sa PRELUAM puterea in 2015 sau cel mai tarziu in 2016

Klaus Iohannis: Trebuie votata si picata legea amnistiei si grasierii. Trebuie sa se rincepa discutiile pe legea electorala. Este nevoie de o imbunatatire neta si clara in acest domeniu. continuă pe România Liberă

VIDEO. Klaus Iohannis: Vorbesc in numele unui singur partid, PNL. Vrem sa PRELUAM puterea in 2015 sau cel mai tarziu in 2016

Klaus Iohannis: Trebuie votata si picata legea amnistiei si gratierii. Trebuie sa se reinceapa discutiile pe legea electorala. Este nevoie de o imbunatatire neta si clara in acest domeniu.

Klaus Iohannis a ajuns la Sediul ACL: Sunt foarte optimist. Toate bune pana aici

Klaus Iohannis, a ajuns la sediul ACL. Seful PNL s-a declarat foarte optimist si precizand ca sunt toate bune pana aici, atmosfera in partid fiind foarte buna.

Klaus Iohannis: Noi, PNL nou, dorim sa preluam puterea, in 2015 sau 2016. Nu dorim o cosmetizare a unui Guvern PSD

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a afirmat marti, intr-o conferinta de presa, ca PNL doreste sa preia puterea in 2015 sau 2016, aratand ca nu doreste o cosmetizare a unui guvern PSD, ci o schimbare.

Cum au primit infrangerea la alegeri social-democratii la Botosani: Putem lua in calcul posibilitatea aparitiei unui nou partid de stanga

Social democratii din Botosani sunt resemnati in ceea ce priveste castigarea alegerilor prezidentiale de catre candidatul ACL, Klaus Iohannis. Totodata acestia pun problema aparitiei unei noi formatiuni politice de stanga care sa contrabalanseze esicherul politic.

VIDEO Klaus Iohannis: Ce dorim noi e o schimbare a puterii in Romania. Noi, PNL, dorim sa preluam puterea. Acest lucru se va intampla in 2015 sau cel mai tarziu in 2016

Klaus Iohannis a declarat marti ca PNL isi doreste o schimbare a puterii in Romania. Noi, PNL, dorim sa preluam puterea. Acest lucru se va intimpla in 2015 sau cel mai tirziu in 2016. Presedintele ales al Romaniei a spus ca PNL isi doreste schimbarea configuratiei in Parlament, in timp ce Vasile Blaga, prezent la aceeasi conferinta de presa, a anuntat ca PNL nu va primi parlamentari traseisti. Blaga a amintit insa ca in unele partide din actuala coalitie de guvernare exista curente de opinie favorabile ruperii de PSD, dind de inteles ca in acest mod va incerca PNL pentru schimbarea raportului de forte din Parlament.

Herman van Rompuy, presedintele Consiliului European: in numele UE, il felicit pe Klaus Iohannis

Presedintele in exercitiu al Consiliului European, Herman van Rompuy, l-a felicit luni pe Klaus Iohannis pentru castigarea alegerilor prezidentiale. Am incredere acesta va depune toate eforturile si se va implica in intregime, impreuna cu guvernul, pentru a ajuta Romania sa faca fata viitoarelor provocari politice, economice si sociale, a transmis Rompuy.

Klaus Iohannis despre viitorul presedinte PNL: Mai multe colege si colegi sunt calificati

Mai multe colege si colegi sunt calificati pentru a fi copresedinti PNL, a spus marti Klaus Iohannis intr-o conferinta de presa cand a fost intrebat pe cine sustine in locul sau la sefia PNL.

SURSE: Ludovic Orban va fi noul presedinte al PNL in locul lui Klaus Iohannis

SURSE: Ludovic Orban va fi noul presedinte al PNL in locul lui Klaus Iohannis.

Surse: Ludovic Orban va prelua sefia PNL, dupa ce Klaus Iohannis va deveni oficial presedinte

Potrivit unor surse citate de B1 TV, sefia Partidului National Liberal va fi preluata de Ludovic Orban, dupa ce Klaus Iohannis va fi instalat in functia de presedinte. De altfel, Alianta Crestin Liberala nu.

Adevarul Live, ora 12.00: Mihai Razvan Ungureanu, unul dintre liderii noului PNL, din culisele victoriei lui Klaus Iohannis

Mihai Razvan Ungureanu, vicepresedinte al Aliantei Crestin-Liberale ACL) si fost premier al Romaniei, vine la Adevarul Live, de la ora 12. 00, pentru a explica motivele victoriei zdrobitoare a lui Klaus Iohannis si a echipei care i-a fost aproape in aceasta campanie pentru alegerea presedintelui tarii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )