Libnet.ro
UNICEF

07:30

SURSE: Ludovic Orban va fi noul presedinte al PNL in locul lui Klaus Iohannis

România Liberă România Liberă,
SURSE: Ludovic Orban va fi noul presedinte al PNL in locul lui Klaus Iohannis

SURSE: Ludovic Orban va fi noul presedinte al PNL in locul lui Klaus Iohannis. continuă pe România Liberă

Surse: Ludovic Orban va prelua sefia PNL, dupa ce Klaus Iohannis va deveni oficial presedinte

Potrivit unor surse citate de B1 TV, sefia Partidului National Liberal va fi preluata de Ludovic Orban, dupa ce Klaus Iohannis va fi instalat in functia de presedinte. De altfel, Alianta Crestin Liberala nu.

Ludovic Orban: ACL cere demisia Guvernului pentru ca nu a infiintat sectii suplimentare in diaspora

ACL cere demisia Guvernului Ponta pentru ca nu a infiintat sectii de votare suplimentare in diaspora, a declarat vicepresedintele PNL Ludovic Orban. Victor Ponta iese din scena intr-un mod rusinos, pe usa din.

Cine este Klaus Iohannis, noul presedinte al Romaniei

Noul presedinte al Romaniei a fost un elev si un student cu rezultate foarte bune, un inspector scolar extrem de exigent si un primar ales cu majoritati covarsitoare patru mandate la rand. Dincolo de viata publica, Iohannis este un pasionat al gradinaritului si al mesteritului prin gospodarie si un familist convins.

Wikipedia: Klaus Iohannis, noul presedinte al Romaniei

Klaus Iohannis este noul presedinte al Romaniei. Wikipedia a notat ca acesta este un politician de centru-dreapta care a devenit noul presedinte al Romaniei. Victoria sa este caracterizata drept surprinzatoare.

Alegeri prezidentiale 2014. Presedinte PNL Mehedinti: Nu vom mai primi in PNL oameni care au plecat si care au tras in acest moment sa scoata pe Ponta presedinte

Presedintele PNL Mehedinti, Virgil Popescu, se declara multumit de procentul obtinut de ACL in turul doi pentru alegerile prezidentiale in Mehedinti, de 36,73 la suta, in conditiile in care in primul tur de scrutin procentul a fost de 21,1 la suta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )