Libnet.ro
UNICEF

05:30

Klaus Iohannis, mesaj dupa accidentul rutier din Turcia in care au murit romani

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, mesaj dupa accidentul rutier din Turcia in care au murit romani

Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni un mesaj de condoleante pentru familiile celor doi romani care au murit in accidentul rutier produs in Turcia, informeaza presidency. ro. continuă pe Antena3

MAE a activat Celula de Criza dupa accidentul din Turcia soldat cu moartea a doi romani

Ministrul Afacerilor Externe, Lazar Comanescu, a dispus, luni, activarea Celulei de Criza ca urmare a accidentului rutier din Turcia, informeaza MAE intr-un comunicat de presa remis Agerpres. Potrivit.

Der Spiegel sustine ca reformele lui Klaus Iohannis ar fi un dezastru, dupa ce presedintele i-a retras distinctia lui Laszlo Tokes

Presedintele Klaus Iohannis si-a inceput mandatul cu mari promisiuni de reforma, dar politicile sale par a fi un dezastru, comenteaza revista germana Der Spiegel, catalogandu-l diletant pe liderul Romaniei si denuntand o serie.

Tudor Chirila, mesaj dur pentru Klaus Iohannis

Artistul Tudor Chirila, deja vazut ca un reprezentant marcant al societatii civile, este de parere ca, in ciuda recentelor proteste, inclusiv cele de dupa tragedia din Colectiv, presedintele Klaus Iohannis nu a inteles.

Klaus Iohannis: Romania condamna cu fermitate atacul de la Ankara si ramane angajata in lupta impotriva terorismului

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis omologului sau turc, Recep Tayyip Erdogan, un mesaj de condoleante in care condamna cu fermitate atacul terorist care a avut loc duminica in Ankara si.

Ce NU a spus la televizor Klaus Iohannis in aceasta seara, dupa CSAT

Radu Tudor a comentat, in editia de vineri seara a emisiunii La ordinea zilei, declaratiile facute de presedintele Klaus Iohannis dupa sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tari.

Ce NU a spus la televizor Klaus Iohannis, dupa CSAT

Radu Tudor a comentat, in editia de vineri seara a emisiunii La ordinea zilei, declaratiile facute de presedintele Klaus Iohannis dupa sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tari.

CSAT a avizat OUG privind interceptarile. Klaus Iohannis: Va reprezenta o solutie, fie si temporara, la o problema ce preocupa institutiile si opinia publica

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut vineri seara o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, la finalul sedintei extraordinare a CSAT convocata dupa ce Curtea Constitutionala a publicat motivarea deciziei prin care.

Der Spiegel scrie despre Klaus Iohannis sub titlul Diletantul

Presedintele de origine germana al Romaniei, Klaus Iohannis, si-a preluat functia cu mari promisiuni de reforme, dar mandatul lui este un dezastru, scrie Der Spiegel, intr-un articol critic la adresa presedintelui, intitulat Seful statului roman Iohannis: Diletantul.

Politic Show: Klaus Iohannis, baie de multime la Zidul Plangerii. Israelienii au crezut ca vine Biden; Oprescu contesta interceptarile din dosar. Avocat: Nu au mare relevanta in sustinerea acuzatiilor, dar daca vor fi anulate, cu atat mai bine; La Galati

Iohannis vrea sa ne implicam in reconstructia institutiilor palestiniene Aflat in vizita in Palestina, presedintele Klaus Iohannis a declarat, ieri, ca. Traian Basescu: Ma impresioneaza neplacut transformarea doamnei Kovesi intr-un om pasionat de interviuri Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, joi seara.

Primele explicasii ale jurnalistului care a publicat in Der Spiegel un articol critic la adresa presedintelui Klaus Iohannis

Jurnalistul Keno Verseck, care a publicat in Der Spiegel un articol critic la adresa presedintelui Klaus Iohannis, a explicat la Digi24 motivele care l-au facut sa scrie acest articol si a vorbit despre atacurile lansate la adresa sa de unele publicatii romanesti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )