Libnet.ro
UNICEF

15:30

MAE a activat Celula de Criza dupa accidentul din Turcia soldat cu moartea a doi romani

Antena3 Antena3,
MAE a activat Celula de Criza dupa accidentul din Turcia soldat cu moartea a doi romani

Ministrul Afacerilor Externe, Lazar Comanescu, a dispus, luni, activarea Celulei de Criza ca urmare a accidentului rutier din Turcia, informeaza MAE intr-un comunicat de presa remis Agerpres. Potrivit. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, mesaj dupa accidentul rutier din Turcia in care au murit romani

Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni un mesaj de condoleante pentru familiile celor doi romani care au murit in accidentul rutier produs in Turcia, informeaza presidency. ro.

UPDATE. Doi romani au murit si alti 14 au fost raniti intr-un accident de microbuz in Turcia.MAE activeaza celula de criza

Doi romani au murit, luni, intr-un accident de microbuz care a avut loc in Turcia, iar alti 14 au fost transportati la spital.

Ancheta la Sala Polivalenta din Cluj, dupa accidentul unui copil

Politia a inceput o ancheta dupa ce un copil de noua ani care a cazut in gol de la o inaltime de patru metri, printr-un spatiu dintre trepte, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

Nicoleta Luciu, din nou la clinica din Turcia

Nicoleta Luciu este, din nou, la clinica din Turcia unde s-a operat in luna decembrie. Din fericire, se pare ca nu este vorba despre o noua interventie chirurgicala, ci doar un control de rutina. Frumoasa bruneta vrea doar sa se asigure ca nu va ramane cu cicatrici dupa ultima operatie de modificare a sanilor.

Dig refacut in Mehedinti, dupa inundatiile din 2006. Zona inundabila a Dunarii, in dreptul localitatii Cozia, este asigurata in fata intemperiilor

Digul refacut in apropierea localitatii Cozia din judetul Mehedinti va elimina riscul inundatiilor provocate de Dunare in aceasta parte a tarii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )