Libnet.ro
UNICEF

13:01

UPDATE. Doi romani au murit si alti 14 au fost raniti intr-un accident de microbuz in Turcia.MAE activeaza celula de criza

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Doi romani au murit si alti 14 au fost raniti intr-un accident de microbuz in Turcia.MAE activeaza celula de criza

Doi romani au murit, luni, intr-un accident de microbuz care a avut loc in Turcia, iar alti 14 au fost transportati la spital. continuă pe România Liberă

Turcia: Doi romani au murit si alti 14 au fost raniti intr-un accident de microbuz

Doi romani au murit, luni, intr-un accident de microbuz care a avut loc in Turcia, iar alti 14 au fost transportati la spital.

Doi romani au murit intr-un accident rutier produs in Turcia. Alte 14 persoane ranite au fost transportate la spital

Doi cetateni romani au murit intr-un accident rutier, produs in Turcia, intr-o zona situata intre localitatile Manavgat si Akseki. Turistii se aflau intr-un microbuz care a fost implicat in accident. Oficialii ministerului Afacerilor Externe arata ca ceilalti pasageri din autovehicul 14 romani) au fost transportati la spitalele din zona pentru ingrijiri medicale.

EXPLOZIE la o fabrica de parfumuri din Onesti. Doi muncitori au fost raniti

Doi muncitori de la o fabrica de parfumuri din Onesti au fost raniti, dupa ce o hala a explodat.

UPDATE: Doi copii din Teleorman, transferati la Spitalul Marie Curie. Bebelusul din Alexandria nu are sindrom hemolitic-uremic

Doi copii din judetul Teleorman, suspectati ca ar avea Sindromul hemolitic-uremic, vor fi tranferati, luni, la Spitalul Marie Curie din Capitala, informeaza sefa sectiei de Nefrologie, profesorul doctor Mihaela Balgradean. Unul dintre copiii din Teleorman ajuns, luni, la Spitalul Marie Curie din Capitala, nu are sindromul hemolitic-uremic.

Microbuz cu turisti romani, implicat intr-un accident grav in Turcia. Doi morti si 14 raniti

Doi romani au murit intr-un accident rutier, in Turcia, intr-o zona situata intre localitatile Manavgat si Akseki, iar alti 14 romani care se aflau in microbuz au fost transportati la spitale pentru ingrijiri medicale .

Bacterie periculoasa descoperita la Spitalul Judetean Suceava dupa ce doi bebelusi au murit imediat dupa nastere

DSP Suceava a descoperit bacteria Pseudomonas spp in 60% dintre probele recoltate saptamana trecuta din sectiile neonatologie si obstetrica-ginecologie ale Spitalului Judetean Suceava. Probele au fost prelevate dupa ce un copil a murit la 29 de ore de la nastere, iar al doilea a murit la sapte zile, dupa ce starea lui s-a agravat si a fost transferat la Spitalul de Copii din Iasi.

MAE a activat Celula de Criza dupa accidentul din Turcia soldat cu moartea a doi romani

Ministrul Afacerilor Externe, Lazar Comanescu, a dispus, luni, activarea Celulei de Criza ca urmare a accidentului rutier din Turcia, informeaza MAE intr-un comunicat de presa remis Agerpres. Potrivit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )