Libnet.ro
UNICEF

15:30

Microbuz cu turisti romani, implicat intr-un accident grav in Turcia. Doi morti si 14 raniti

Antena3 Antena3,
Microbuz cu turisti romani, implicat intr-un accident grav in Turcia. Doi morti si 14 raniti

Doi romani au murit intr-un accident rutier, in Turcia, intr-o zona situata intre localitatile Manavgat si Akseki, iar alti 14 romani care se aflau in microbuz au fost transportati la spitale pentru ingrijiri medicale . continuă pe Antena3

Avionul trupei de heavy metal Iron Maiden, implicat intr-un accident

Avionul trupei britanice de heavy metal Iron Maiden, botezat Ed Force One, a fost avariat intr-un accident petrecut sambata pe un aeroport din Chile, a anuntat formatia, citata de.

Avionul trupei de heavy metal Iron Maiden, implicat intr-un accident

Avionul trupei britanice de heavy metal Iron Maiden, botezat Ed Force One, a fost avariat intr-un accident petrecut sambata pe un aeroport din Chile, a anuntat formatia, citata de DPA.

Cinci persoane au fost ranite intr-un accident grav pe DN 6

Un accident grav s-a produs, vineri seara, in sectorul Balota al drumului national DN 6, fiind ranite cinci persoane, dintre care doua foarte grav, a declarat, pentru AGERPRES, prim-adjunctul comandantului ISU Mehedinti, Florentin Dragomir.

Doi romani au murit intr-un accident rutier produs in Turcia. Alte 14 persoane ranite au fost transportate la spital

Doi cetateni romani au murit intr-un accident rutier, produs in Turcia, intr-o zona situata intre localitatile Manavgat si Akseki. Turistii se aflau intr-un microbuz care a fost implicat in accident. Oficialii ministerului Afacerilor Externe arata ca ceilalti pasageri din autovehicul 14 romani) au fost transportati la spitalele din zona pentru ingrijiri medicale.

UPDATE. Doi romani au murit si alti 14 au fost raniti intr-un accident de microbuz in Turcia.MAE activeaza celula de criza

Doi romani au murit, luni, intr-un accident de microbuz care a avut loc in Turcia, iar alti 14 au fost transportati la spital.

Turcia: Doi romani au murit si alti 14 au fost raniti intr-un accident de microbuz

Doi romani au murit, luni, intr-un accident de microbuz care a avut loc in Turcia, iar alti 14 au fost transportati la spital.

Accident grav, sambata seara, pe DN 1. Un om a murit

Un accident grav a avut loc pe DN1, in localitatea Poiana Tapului. Un barbat in varsta de 40 de ani, care traversa neregulamentar, a fost acrosat de o dubita cu numere de Brasov, care se deplasa pe.

Si-a ingropat sotia moarta intr-un accident auto. Ce a aparut la TV dupa doi ani de la inmormantare

Un barbat care credea ca si-a ingropat sotia moarta intr-un accident auto a fost socat sa o vada pe femeie, doi ani mai tarziu, la o populara emisiune de televiziune. Abragh Mohamed a.

Accident grav in Salaj. Un TIR a izbit in plin un microbuz

Grav accident de circulatie in aceasta dimineata, in judetul Salaj. Soferul unui tir a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un microbuz de transport persoane, pe drumul national 1C.

Accident grav la Targu-Jiu. Doua persoane au fost ranite

Doua persoane au fost ranite, vineri, in urma unui accident de circulatie care a avut loc vineri intr-un sens giratoriu din municipiul Targu-Jiu. Potrivit IPJ Gorj, politistii din cadrul Politiei Municipiului Targu-Jiu au fost sesizati de un participant la traficul rutier despre faptul ca pe strada Unirii s-a produs un accident rutier cu victime.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )