Libnet.ro
UNICEF

16:00

Turcia: Doi romani au murit si alti 14 au fost raniti intr-un accident de microbuz

România Liberă România Liberă,
Turcia: Doi romani au murit si alti 14 au fost raniti intr-un accident de microbuz

Doi romani au murit, luni, intr-un accident de microbuz care a avut loc in Turcia, iar alti 14 au fost transportati la spital. continuă pe România Liberă

UPDATE. Doi romani au murit si alti 14 au fost raniti intr-un accident de microbuz in Turcia.MAE activeaza celula de criza

Doi romani au murit, luni, intr-un accident de microbuz care a avut loc in Turcia, iar alti 14 au fost transportati la spital.

Microbuz cu turisti romani, implicat intr-un accident grav in Turcia. Doi morti si 14 raniti

Doi romani au murit intr-un accident rutier, in Turcia, intr-o zona situata intre localitatile Manavgat si Akseki, iar alti 14 romani care se aflau in microbuz au fost transportati la spitale pentru ingrijiri medicale .

Doi romani au murit intr-un accident rutier produs in Turcia. Alte 14 persoane ranite au fost transportate la spital

Doi cetateni romani au murit intr-un accident rutier, produs in Turcia, intr-o zona situata intre localitatile Manavgat si Akseki. Turistii se aflau intr-un microbuz care a fost implicat in accident. Oficialii ministerului Afacerilor Externe arata ca ceilalti pasageri din autovehicul 14 romani) au fost transportati la spitalele din zona pentru ingrijiri medicale.

EXPLOZIE la o fabrica de parfumuri din Onesti. Doi muncitori au fost raniti

Doi muncitori de la o fabrica de parfumuri din Onesti au fost raniti, dupa ce o hala a explodat.

MAE a activat Celula de Criza dupa accidentul din Turcia soldat cu moartea a doi romani

Ministrul Afacerilor Externe, Lazar Comanescu, a dispus, luni, activarea Celulei de Criza ca urmare a accidentului rutier din Turcia, informeaza MAE intr-un comunicat de presa remis Agerpres. Potrivit.

Bacterie periculoasa descoperita la Spitalul Judetean Suceava dupa ce doi bebelusi au murit imediat dupa nastere

DSP Suceava a descoperit bacteria Pseudomonas spp in 60% dintre probele recoltate saptamana trecuta din sectiile neonatologie si obstetrica-ginecologie ale Spitalului Judetean Suceava. Probele au fost prelevate dupa ce un copil a murit la 29 de ore de la nastere, iar al doilea a murit la sapte zile, dupa ce starea lui s-a agravat si a fost transferat la Spitalul de Copii din Iasi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )