Libnet.ro
UNICEF

15:30

Bacterie periculoasa descoperita la Spitalul Judetean Suceava dupa ce doi bebelusi au murit imediat dupa nastere

Adevărul Adevărul,
Bacterie periculoasa descoperita la Spitalul Judetean Suceava dupa ce doi bebelusi au murit imediat dupa nastere

DSP Suceava a descoperit bacteria Pseudomonas spp in 60% dintre probele recoltate saptamana trecuta din sectiile neonatologie si obstetrica-ginecologie ale Spitalului Judetean Suceava. Probele au fost prelevate dupa ce un copil a murit la 29 de ore de la nastere, iar al doilea a murit la sapte zile, dupa ce starea lui s-a agravat si a fost transferat la Spitalul de Copii din Iasi. continuă pe Adevărul

Bacterie periculoasa descoperita la Spitalul Judetean Suceava

DSP Suceava a descoperit bacteria Pseudomonas spp in 60% dintre probele recoltate saptamana trecuta din sectiile neonatologie si obstetrica-ginecologie ale Spitalului Judetean Suceava. Probele au fost.

Carantina la Spitalul Judetean Targoviste, instituita de aparitia AH1N1

Spitalul Judetean de Urgente din Targoviste este in carantina, dupa ce s-au inregistrat mai multe cazuri de imbolnaviri cu AH1N1, si chiar si patru decese in judetul Dambovita. in Dambovita sunt inregistrate 7883 de infectii acute ale cailor respiratorii superioare, din care 89 sunt internate la Sectia de Boli Infectioase.

Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti: Alte doua persoane, internate cu suspiciuni de gripa sezoniera. Numarul pacientilor a ajuns la 21

Alte doua persoane au fost internate, in ultimele 24 de ore, la Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti, cu suspiciuni de gripa sezoniera. Astfel, numarul pacientilor diagnosticati cu gripa sezoniera, aflati sub supraveghere si tratament, a ajuns la 21.

Locuitorii din Piatra Neamt, fara apa potabila. Sunt afectate si scolile, gradinitele si Spitalul Judetean

Locuitorii municipiului Piatra Neamt ar putea avea din nou apa potabila vineri dupa amiaza, dupa ce, miercuri seara, o avarie majora la magistrala principala de aductiune a cauzat intreruperea serviciului de alimentare cu apa, informeaza directorul companiei ApaServ, Ionut Catalin Dughir.

Final de ancheta la Spitalul Judetean de Urgenta, in cazul medicilor care s-au batut pe holul blocului operator: Constantin Ploscaru a fost concediat

Chirurgul valcean care a atacat cu bisturiul un alt medic, pe holul blocului operator al Spitalului Judetean de Urgenta SJU) din Ramnicu Valcea, a ramas fara loc de munca. Doctorul Constantin Ploscaru este somer incepand cu 8 martie 2016.

Spitalul Judetean Buzau pierde un medic de la Unitatea de Primiri Urgente

Medicul Angela Mazdrag a anuntat conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Buzau, printr-un referat, ca nu mai doreste sa faca garzi la Unitatea de Primiri Urgenta si ca pune punct colaborarii cu unitatea sanitara. Se adanceste astfel criza medicilor de la UPU, sectie in care activeaza doar jumatate din necesarul de medici specialisti de urgenta si cativa medici de familie care lucreaza cu norma intreaga.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )