Libnet.ro
UNICEF

09:00

Locuitorii din Piatra Neamt, fara apa potabila. Sunt afectate si scolile, gradinitele si Spitalul Judetean

România Liberă România Liberă,
Locuitorii din Piatra Neamt, fara apa potabila. Sunt afectate si scolile, gradinitele si Spitalul Judetean

Locuitorii municipiului Piatra Neamt ar putea avea din nou apa potabila vineri dupa amiaza, dupa ce, miercuri seara, o avarie majora la magistrala principala de aductiune a cauzat intreruperea serviciului de alimentare cu apa, informeaza directorul companiei ApaServ, Ionut Catalin Dughir. continuă pe România Liberă

Atentie! Bucurestenii raman fara apa potabila, saptamana viitoare

Pentru efectuarea unor lucrari programate de modernizare in sistemul de alimentare cu apa potabila, Apa Nova Bucuresti intrerupe temporar furnizarea alimentarii cu apa, in saptamana 14 -.

Criza de apa potabila in Piatra Neamt, de mai bine de 24 de ore

Municipiul Piatra Neamt este inca de miercuri seara fara apa potabila dupa o avarie majora la magistrala principala de aductiune. Dupa ce au fost avansate mai multe termene privind remedierea.

Elena Cuza si secretele vietii din Neamt. De ce a locuit intr-o casa inchiriata, desi isi ridicase o locuinta spectaculoasa

Doamna Elena Cuza a locuit in ultimii cinci ani din viata intr-o casa inchiriata din Piatra Neamt si a continuat sa se dedice actiunilor de caritate in folosul locuitorilor acestei urbe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )