Libnet.ro
UNICEF

20:00

Atentie! Bucurestenii raman fara apa potabila, saptamana viitoare

Antena3 Antena3,
Atentie! Bucurestenii raman fara apa potabila, saptamana viitoare

Pentru efectuarea unor lucrari programate de modernizare in sistemul de alimentare cu apa potabila, Apa Nova Bucuresti intrerupe temporar furnizarea alimentarii cu apa, in saptamana 14 -. continuă pe Antena3

Locuitorii din Piatra Neamt, fara apa potabila. Sunt afectate si scolile, gradinitele si Spitalul Judetean

Locuitorii municipiului Piatra Neamt ar putea avea din nou apa potabila vineri dupa amiaza, dupa ce, miercuri seara, o avarie majora la magistrala principala de aductiune a cauzat intreruperea serviciului de alimentare cu apa, informeaza directorul companiei ApaServ, Ionut Catalin Dughir.

Criza de apa potabila in Piatra Neamt, de mai bine de 24 de ore

Municipiul Piatra Neamt este inca de miercuri seara fara apa potabila dupa o avarie majora la magistrala principala de aductiune. Dupa ce au fost avansate mai multe termene privind remedierea.

Atentie, soferi! Programul de reparatie a strazilor va continua si saptamana viitoare

Reparatiile vor fi executate pe mai multe strazi din oras si vor fi finalizate pe 18 martie. Soferii sunt sfatuiti sa evite strazile pe care se executa lucrarile si sa respecte intocmai indicatoarele de restrictie si semnalele agentilor de circulatie.

Liviu Dragnea despre candidatii PSD din Bucuresti: Nu suntem intarziati, dar nici nu putem sa o mai lungim dupa saptamana viitoare. / Vreau ca din Constitutie sa dispara notiunea de imunitate

Presedintele PSD Liviu Dragnea a confirmat, miercuri, la Adevarul Live, ca numele candidatilor PSD la primariile din Bucuresti - atat la primaria generala, cat si la cele de sector - vor fi anuntate saptamana viitoare. Nu suntem intarziati, dar nici nu putem sa o mai lungim dupa saptamana viitoare, a declarat Liviu Dragnea.

PSD anunta saptamana viitoare candidatii la primariile din Bucuresti, in cadrul Comitetului Executiv al partidului

PSD va anunta, saptamana viitoare, toti candidatii pentru Bucuresti, atat pentru sectoare, cat si pentru Primaria generala, evenimentul urmand sa aiba loc in cadrul Comitetului Executiv al partidului. Evenimentul ar urma sa aiba loc intr-o locatie care sa permita candidatilor sa isi anunte si proiectele pentru Bucuresti, au declarat surse din PSD, citate de Mediafax. Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, la Adevarul Live, ca Nu suntem intarziati, dar nici nu putem sa o mai lungim dupa saptamana viitoare.

Propunerile de modificare a legii RCA, dezbatute saptamana viitoare in Parlament

Propunerile pentru modificarea proiectului Legii RCA inaintat de Autoritatea de Supraveghere Financiara, la sfarsitul lunii februarie, vor fi dezbatute, saptamana viitoare, la Palatul Parlamentului, ne-a spus, ieri, Cristian Muntean, presedintele Asociatiei Societatilor de Service Auto Independente ASSAI).

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )