Libnet.ro
UNICEF

20:00

Criza de apa potabila in Piatra Neamt, de mai bine de 24 de ore

Antena3 Antena3,
Criza de apa potabila in Piatra Neamt, de mai bine de 24 de ore

Municipiul Piatra Neamt este inca de miercuri seara fara apa potabila dupa o avarie majora la magistrala principala de aductiune. Dupa ce au fost avansate mai multe termene privind remedierea. continuă pe Antena3

Locuitorii din Piatra Neamt, fara apa potabila. Sunt afectate si scolile, gradinitele si Spitalul Judetean

Locuitorii municipiului Piatra Neamt ar putea avea din nou apa potabila vineri dupa amiaza, dupa ce, miercuri seara, o avarie majora la magistrala principala de aductiune a cauzat intreruperea serviciului de alimentare cu apa, informeaza directorul companiei ApaServ, Ionut Catalin Dughir.

Atentie! Bucurestenii raman fara apa potabila, saptamana viitoare

Pentru efectuarea unor lucrari programate de modernizare in sistemul de alimentare cu apa potabila, Apa Nova Bucuresti intrerupe temporar furnizarea alimentarii cu apa, in saptamana 14 -.

Logan, Duster si Sandero, in top 25 al celor mai bine vandute masini in Rusia

Duster, Logan si Sandero s-au situat in februarie in topul celor mai bine vandute 25 de modele in Rusia, conform datelor publicate joi de Association of European Businesses AEB), insa livrarile de autoturisme si vehicule comerciale usoare pe aceasta piata au scazut cu 13,4%, la 111. 145 unitati, pe fondul problemelor cu care se confrunta economia si a deprecierii rublei, informeaza Reuters.

Sfaturile unui hacker pentru a-ti proteja mai bine informatiile

Unul dintre cei mai cunoscuti hackeri ajuta acum oamenii sa-si protejeze mai bine datele confidentiale. in cazul in care efectuati o cautare dupa termenul best hacker in the world pe Google, unul dintre primele nume pe care le veti observa este Kevin Mitnick. Mitnick este probabil cel mai cunoscut infractor din mediul online din istoria [].

Nici Ciolos nu a putut VOTA la Bruxelles in anul 2014. El promite ca va organiza mai bine alegerile din 2016

Premierul Dacian Ciolos le-a promis, marti seara, reprezentantilor comunitatii romanesti din Belgia ca Guvernul va incerca sa organizeze alegerile cu mai mult respect pentru romanii din afara tarii, tinand cont si de experienta pe care si el a avut-o la primul tur al alegerilor prezidentiale din 2014.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )