Libnet.ro
UNICEF

17:30

Klaus Iohannis, mesaj dupa atentatele sangeroase din Turcia si Irak

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, mesaj dupa atentatele sangeroase din Turcia si Irak

Klaus Iohannis condamna atentatele care au avut loc in ultimele doua zile in Turcia si in Irak si transmite condoleante familiilor victimelor, precizand ca este nevoie de mai multa fermitate si. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos, prima intalnire din 2016. Ce au discutat cei doi oficiali

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos au avut luni, la Palatul Cotroceni, prima intalnire de lucru din acest an, discutiile vizand situatia actuala a guvernarii si prioritatile.

Ce cadouri a primit Klaus Iohannis in 2015 si cat valoreaza

Presedintele Klaus Iohannis a primit in primul an de mandat 43 de bunuri cu prilejul unor actiuni de protocol. Cel mai scump cadou primit de Iohannis este o carpeta persana in valoare de 200 de euro, iar cel mai ieftin - tablou Sarbatoare - pictat de eleva Alexandra Gheorghinoiu din Arges, care valoreaza 10 euro. Toate darurile primite de seful statului vor ramane in patrimoniul Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis, prima reactie la drama familiei Bodnariu

Klaus Iohannis a scris, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca urmareste cu mare atentie si preocupare ceea ce se intampla familiei Bodnariu in Norvegia.

Cadouri prezidentiale. Klaus Iohannis a primit bunuri in valoare de 3.000 de euro

Un clop, o carpeta persana sau o fotografie cu autograf de la Printul Charles, sunt doar cateva dintre cadourile pe care presedintele Klaus Iohannis le-a primit anul trecut. in patrimoniul administratiei.

OUG privind amanarea sau anularea platilor unor datornici la stat, promulgata de Klaus Iohannis

Legea de aprobare a unei OUG care prevede ca persoanele fizice si firmele vor putea solicita ANAF, printr-o cerere scrisa, sa li se amane sau anuleze plata penalitatilor de intarziere si dobanzilor aferente datoriilor la bugetul de stat a fost promulgata de Klaus Iohannis, anunta Mediafax.

Klaus Iohannis, asteptat sa participe la Iasi la manifestarile de Ziua Unirii

Presedintele Klaus Iohannis este asteptat sa participe la manifestarile de Ziua Unirii de la Iasi, sustin surse politice, in timp ce prezenta liderilor PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga a fost confirmata oficial de liberalii ieseni, transmite corespondentul Mediafax.

Pas cu pas, de Klaus Iohannis, tradusa in bulgara

Volumul Pas cu pas, prima carte semnata de Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a aparut in luna decembrie a anului trecut si in librariile din Bulgaria. Publicata in varianta originala in timpul campaniei electorale din anul 2014, la Curtea Veche Publishing, cartea a aparut in limba bulgara la editura Ciela Norma, in traducerea Martinei Ganceva.

Presedintele Klaus Iohannis a primit anul trecut cadouri in valoare de aproape 13.000 de lei

O carpeta persana, fotografia printului Charles, obiecte de artizanat cu motive romanesti si macheta turnurilor Petronas se numara printre bunurile primite in 2015, cu titlu gratuit, cu prilejul unor actiuni de protocol, de presedintele Klaus Iohannis, scrie Agerpres. Valoarea totala a bunurilor primite de seful statului in 2015 este de aproape 13. 000 de lei.

Ce cadouri a primit presedintele Klaus Iohannis in anul 2015

In primul an de mandat Klaus Iohannis a primit cadouri in valoare de 2. 600 de euro. Administratia Prezidentiala a publicat lista obiectelor primite de presedinte in 2015, cu titlu de cadouri de.

Legea care protejeaza padurile a fost promulgata azi de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat azi legea initiata de 50 de parlamentari PNL prin care defrisarile ilegale de paduri pe suprafete mai mari de un hectar sunt considerate printre vulnerabilitatile la adresa sigurantei nationale, anunta Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )