Libnet.ro
UNICEF

06:15

Klaus Iohannis, mesaj pentru Dacian Ciolos: Trebuie sa isi declare intentiile de viitor, iar daca vrea sa continue sa spuna cu ce partid simpatizeaza (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, mesaj pentru Dacian Ciolos: Trebuie sa isi declare intentiile de viitor, iar daca vrea sa continue sa spuna cu ce partid simpatizeaza (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit in cadrul declaratiilor pe care le-a acordat presei despre viitorul lui Dacian Ciolos, daca acesta va intra in alegeri de partea unui partid sau va ramane. continuă pe B1

Klaus Iohannis il invita pe Dacian Ciolos sa isi ia un carnet de partid: Dupa alegerile parlamentare vom avea un guvern politic. Ciolos trebuie sa se decida. Dragnea si Tariceanu reactioneaza iritati

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca dupa alegerile parlamentare din acest an nu va mai desemna un premier independent, ci unul care va reprezenta un partid politic. De asemenea, membrii Guvernului vor fi reprezentantii unor partide politice, a precizat seful statului.

Iohannis: Ciolos trebuie sa raspunda daca ramane independent sau isi declara simpatia pentru un partid

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca premierul Dacian Ciolos va trebui sa raspunda, in perioada urmatoare, daca ramane independent sau daca isi declara simpatia ori adeziunea pentru un partid politic.

Dacian Ciolos ar trebui sa-si continue proiectele; sa se hotarasca repede

ACTUALIZARE 11:40 Iohannis: Nu am vorbit cu Laura Codruta Kovesi; daca doreste, sunt deschis pentru discutie Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca nu a discutat deocamdata cu sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, dupa autodenuntul lui Sebastian Ghita cu privire la un posibil plagiat in teza de doctorat a acesteia, dar a mentionat ca, daca ea doreste sa ii prezinte punctul sau de vedere, este deschis pentru o intrevedere. *ACTUALIZARE 11:30 Iohannis: PNL a ajuns intr-o situatie complicata; trebuie sa gaseasca o solutie rapida *ACTUALIZARE 11:14 Iohannis: Mesajele anti-justitie ale politicienilor - retrograde; sper sa fie sanctionati de electorat.

Nu voi nominaliza persoane independente politic pentru functia de premier

ACTUALIZARE 14:28 Tariceanu: Declaratia de azi a lui Iohannis este un atac direct, brutal si imediat la democratie Calin Popescu-Tariceanu, copresedinte al formatiunii ALDE, considera ca declaratia de astazi a presedinteleui Iohannis, referitoare la Dacian Ciolos, este un atac direct, brutal si imediat la democratie. *ACTUALIZARE 13:06 Liviu Dragnea: ii solicit presedintelui Iohannis sa respecte Constitutia si sa nu se implice in alegeri *ACTUALIZARE 12:21 Iohannis, despre Tariceanu si Basescu: Este regretabil ca avem astfel de politicieni *ACTUALIZARE 12:08 Iohannis despre atragerea de fonduri europene: Rezultate variabile, ca sa ma exprim optimist *ACTUALIZARE 12:00 Presedintele Klaus Iohannis a anuntat astazi ca, dupa alegerile parlamentare din acest an, nu va nominaliza in functia de premier o persoana independenta politic. *ACTUALIZARE 11:40 Iohannis: Nu am vorbit cu Laura Codruta Kovesi; daca doreste, sunt deschis pentru discutie *ACTUALIZARE 11:30 Iohannis: PNL a ajuns intr-o situatie complicata; trebuie sa gaseasca o solutie rapida *ACTUALIZARE 11:14 Iohannis: Mesajele anti-justitie ale politicienilor - retrograde; sper sa fie sanctionati de electorat.

Klaus Iohannis, presedinte-lucrator. Ce spun analistii despre gestul lui Iohannis de a-l impinge pe Dacian Ciolos in politica

Seful statului i-a cerut premierului sa renunte la eticheta de tehnocrat daca vrea sa ramana la Palatul Victoria si dupa alegerile parlamentare. Analistii politici spun ca Iohannis a inceput sa devina, pe tacute, poresedinte-jucator, in timp ce Dacian Ciolos este vazut drept salvatorul PNL.

Radu Banciu: Dacian Ciolos n-a performat, adica nu a luat Romania din mlastina si a dus-o in Paradis. El a tinut-o mai degraba pe linia de plutire, cu rezultate proaste (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre declaratia presedintelui Klaus Iohannis despre viitorul lui Dacian Ciolos, daca acesta va intra in alegeri de.

Dacian Ciolos, despre cazul politistului Gigina: E firesc ca trebuie sa asculti ordinele sefilor. Dar ordinele sefilor trebuie sa se bazeze pe lege si pe integritate

Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi, in fata studentilor din anul I ai Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza, ca nimeni din Romania nu are dreptul sa ii ceara unui subordonat sa faca altceva decat sa respecte legea.

Dacian Ciolos, despre disparitia lui Sebastian Papaiani: Ne lasa o lume a zambetului si a glumei bune

Premierul Dacian Ciolos a transmis marti un mesaj de condoleante familiei actorului Sebastian Papaiani. Actor legendar de anvergura, cu un umor cald, sensibil, generos, Sebastian Papaiani ne lasa o lume a.

Dacian Ciolos, despre Gyuri Pascu: A fost un artist complet/ Mi-ar fi greu sa-mi imaginez momentul de cotitura al anilor 90 fara satira politica si umorul Divertis

Premierul Dacian Ciolos a postat luni un mesaj pe Facebook, prin care spune ca i-ar fi greu sa-si imagineze astazi momentul de cotirtua al anilor 90 fara satira politica, umorul, subtilitatea si energia Grupului Divertis, asupra caruia Ioan Gyuri Pascu si-a pus amprenta originalitatii si sensibilitatii, cu curajul si dezinvoltura izvorate din bunul simt si profunzimea cu care intelegea vremurile. Prim-ministrul mai mentioneaza ca Ioan Gyuri Pascu a fost un artist complet.

Liviu Dragnea: Se pare ca de o buna perioada de timp, Dacian Ciolos se afla intr-o campanie electorala mascata fatisa

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sussine ca premierul Dacian Ciolos se afla intr-o campanie electorala mascata fatisa, subliniind ca daca trebuie sa demisioneze din Guvern daca vrea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )