Libnet.ro
UNICEF

09:30

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Europei: Ne dorim o Uniune mai puternica si mai unita. Romania isi pune la dispozitie fortele si resursele pentru solutionarea crizei din aceste zile (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Europei: Ne dorim o Uniune mai puternica si mai unita. Romania isi pune la dispozitie fortele si resursele pentru solutionarea crizei din aceste zile (VIDEO)

Cu ocazia Zilei Europei, presedintele Romaniei Klaus Iohannis a tinut un discurs la Palatul Cotroceni, acolo unde a vorbit despre Uniunea Europeana si despre lucrurile pe care aceasta este nevoita sa le. continuă pe B1

Klaus Iohannis: in sistemul sanitar lucrurile nu mai pot continua ca pana acum. Trebuie sa punem punct coruptiei, risipei banilor publici si nepasarii

Presedintele Klaus Iohannis a publicat luni un mesaj pe Facebook prin care aduce aminte de problemele din sistemul medical precizand ca este nevoie de curatirea sistemului, de un plan pe termen lung si.

Klaus Iohannis, mesaj transant in scandalul dezinfectantilor. Presedintele cere Guvernului sa ia masuri de urgenta

Presedintele Klaus Iohannis a cerut guvernului tehnocrat, vineri, sa ia masuri in scandalul dezinfectantilor. Crizele repetate din sistemul sanitar dovedesc inca o data ineficacitatea unor.

Sarbatoare. Calarasenii, asteptati la Primarie de Ziua Europei

Luni, 9 mai, autoritatile locale dau startul unor prezentari ale proiectelor cu finantare europeana, obtinute in ultimii 4 ani pentru modernizarea orasului. Oamenii pot participa la aceste manifestari, timp de o saptamana, marcand astfel ziua Europei, sarbatorita pe 9 mai.

Sarbatoare. Romania celebreaza astazi Ziua Europei

In fiecare an, la 9 mai, se serbeaza Ziua Europei, ramasa in istorie si sub numele de Ziua Schuman. Dar cine mai stie ce s-a intamplat la aceea data, in urma cu 67 de ani? .

Johan Kobborg s-a intalnit cu presedintele Klaus Iohannis

Johan Kobborg, coregraful danez care a avut, in ultimii doi ani si jumatate, atributii de coordonare a trupei de balet a Operei Nationale Bucuresti, de unde a demisionat in luna aprilie, s-a numarat, luni 8 mai, printre invitatii presedintelui Klaus Iohannis la receptia pentru Ziua Europei, alaturi de balerina Alina Cojocaru, care ii este si logodnica.

Klaus Iohannis: Obiectivul Romaniei este continuarea procesului de integrare europeana

Obiectivul Romaniei este continuarea procesului de integrare europeana, prin aderarea la spatiul Schengen si la Zona Euro, a subliniat presedintele Klaus Iohannis, luni, la receptia de Ziua Europei de la.

Ironii dupa selectia facuta de Administratia Prezidentiala cu privire la receptia pentru Ziua Europei. Dragnea: Nu am primit invitatie. Sunt foarte trist pentru asta. Ponta: Mi-a zdrobit sufletul domnul Iohannis

Liviu Dragnea si Victor Ponta au comentat in mod ironic decizia Administratieri Prezidentiale de a nu le trimite invitatii la receptia de Ziua Europei de la Palatul Cotroceni, ambii comentand ironic.

Mesaj de condoleante transmis de Klaus Iohannis pentru militarii decedati in Afganistan

Presedintele Klaus Iohannis a scris pe Facebook ca a primit cu tristete vestea mortii a doi militari romani in Afganistan, dupa ce sambata dimineata MApN a confirmat decesul a doi romani.

Klaus Iohannis felicita CSM Bucuresti, pe Simona Halep si Horia Tecau

Presedintele Klaus Iohannis a postat, duminica seara, pe pagina sa de Facebook, un mesaj de felicitare pentru echipa de handbal CSM Bucuresti, castigatoare a Ligii Campionilor, dar si pentru jucatorii de tenis Simona Halep si Horia Tecau, castigatori in proba de simplu feminin, respectiv dublu masculin, la turneul de tenis de la Madrid.

Klaus Iohannis, reactie dupa publicarea listei celor 50 de spitale cu probleme: Astept din partea Ministerului Sanatatii o analiza exacta si un plan clar de masuri de urgenta

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a condamnat crizele repetate din sistemul sanitar. intr-un mesaj publicat pe contul sau de Facebook, acesta a transmis ca asteapta din partea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )