Libnet.ro
UNICEF

19:00

Klaus Iohannis a obtinut cel mai slab scor al Dreptei, in ultimii zece ani

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis a obtinut cel mai slab scor al Dreptei, in ultimii zece ani

Candidatul ACL Klaus Iohannis a obtinut cel mai slab scor al Dreptei in ultimii zece ani, desi a fost peste scorul partidelor care il sustin. Diferenta intre el si Victor Ponta este, insa, de zece procente. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. Analiza: dupa Sibiu, Iohannis a obtinut cel mai bun scor la Cluj. Ce sanse are sa-i atraga pe votantii Elenei Udrea, ai Monicai Macovei si ai lui Kelemen?

Klaus Iohannis a castigat detasat alegerile prezidentiale la Cluj, inregistrand al doilea scor dupa cel de la Sibiu cu 42,53% din voturi. Conducatorii ACL Cluj sustin ca in turul II, Iohannis are un bazin de crestere de 14% si explica din cine va fi format acest electorat. De cealalta parte, liderii PSD sustin ca Ponta va castiga.

Analiza: dupa Sibiu, Iohannis a obtinut cel mai bun scor la Cluj. Ce sanse are sa-i atraga pe votantii Elenei Udrea, ai Monicai Macovei si ai lui Kelemen?

Klaus Iohannis a castigat detasat alegerile prezidentiale la Cluj, inregistrand al doilea scor dupa cel de la Sibiu cu 42,53% din voturi. Conducatorii ACL Cluj sustin ca in turul II, Iohannis are un bazin de crestere de 14% si explica din cine va fi format acest electorat. De cealalta parte, liderii PSD sustin ca Ponta va castiga.

Cel mai slab start de sezon pentru Manchester United din ultimii 28 ani

Pierderea derby-ului orasului Manchester cu rivala City a facut ca United sa inregistreze statistic cel mai slab start de sezon in prima liga engleza din ultimii aproape treizeci de ani.

Piata tamplariei PVC, zguduita de lipsa reabilitarii termice. Gealan: 2014 este cel mai slab an de pana acum. Vor urma insolvente, nu stim cand se va incheia declinul

Desi exista in piata constructiilor semnale de revenire, inca sunt sectoare in piata care sufera. Iar unul dintre acestea este cel al producatorilor de tamplarie PVC, o piata care in acest an va atinge cel mai scazut nivel de la declansarea crizei.

Alegeri prezidentiale 2014 2014. Oltenitenii lui Ion Iliescu au votat cu Ponta. 57,62%, cel mai mare scor obtinut de PSD in judetul Calarasi

Victor Ponta, candidatul aliantei PSD pentru presedintia Romaniei, a castigat alegerile 2014 in judetul Calarasi. Conform datelor furnizate de Biroul Electoral Judetean la alegerile 2014 pentru presedintie, Ponta a reusit sa obtina voturi masive din partea calarasenilor. Cel mai mare procent a fost inregistrat la Oltenita, 57,62%, localitatea natala a fostului presedinte al Romaniei, Ion Iliescu.

Klaus Iohannis. Politruc, anticomunist privat si proprietar de 6 case

Candidatul ACL pentru postul de sef al statului, Klaus Iohannis, a facut mai multe gafe remarcabile dupa ce si-a anuntat candidatura pentru Cotroceni, dar nici trecutul sau nu este mai stralucitor. O parte dintre.

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. Klaus Iohannis castiga in Deva, Victor Ponta in majoritatea oraselor din judet

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara: Victor Ponta a obtinut cele mai multe voturi in primul tur al alegerilor prezidentiale in judetul Hunedoara, dar in municipiul Deva a fost invins de Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, votat de 371 de romani la New York. Ponta - doar 65 de voturi

Candidatul ACL la prezidentiale Klaus Iohannis a obtinut cele mai multe voturi ale romanilor care au votat la New York. Primarul Sibiului a fost votat de 371 de romani cu drept de vot, in timp ce Victor Ponta a.

UPDATE Rezultate oficiale partiale, ora 05.00: Victor Ponta 39,57%, Klaus Iohannis 30,19%, dupa numararea a circa 56,21% din voturi

UPDATE Biroul Electoral Central BEC) a anuntat luni dimineata, la ora 05. 00, rezultate oficiale partiale, dupa numararea a 56,21% din voturi. Conform datelor furnizate de BEC, Victor Ponta a obtinut 39,57%, Klaus Iohannis 30,19%, CP Tariceanu 5,83%, Elena Udrea 5,17%, Macovei, 4,65%. Toti ceilalti candidati au obtinut scoruri de sub 4%. Prezenta la vot a fost de 52,56%. urmatorul comunicat va fi la ora 09.

Exit-poll Digi 24/IRES: Victor Ponta - 41,5%, Klaus Iohannis - 31,2%, Tariceanu - 5,3%, Udrea - 5,1%, Macovei - 4,5%

Candidatul PSD-UNPR-PC Victor Ponta a obtinut 41,5% din voturi in primul tur al alegerilor prezidentiale, potrivit exit-poll-ului realizat de IRES la comanda postului de televiziune Digi 24. Candidatul clasat pe locul doi, reprezentantul ACL Klaus Iohannis, ar fi obtinut 31,2%.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2535 seconds )