Libnet.ro
UNICEF

20:00

Klaus Iohannis: Nu pot sa trec cu vederea faptul ca astazi Parlamentul a blocat din nou o cerere a justitiei

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Nu pot sa trec cu vederea faptul ca astazi Parlamentul a blocat din nou o cerere a justitiei

Presedintele Klaus Iohannis afirma, dupa ce Senatul a respins cererea DNA de arestare a lui Sova, ca nu poate trece cu vederea faptul ca Parlamentul a blocat iar o cerere a justitiei, aratand ca, intr-un stat. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, prima reactie in cazul Dan Sova: Parlamentul a blocat din nou o cerere a justitiei

Presedintele Klaus Iohannis afirma, intr-o prima reactie dupa ce Senatul a respins arestarea lui Dan Sova, ca Parlamentul a blocat din nou o cerere a justitiei.

Scrisoarea unui roman din Italia catre presedintele Klaus Iohannis: Dizolvati Parlamentul! Haideti sa mergem spre o viata normala

Reactia tarzie si slaba a presedintelui Klaus Iohannis pe Facebook dupa votul care ii asigura lui Dan Sova superimunitatea a creat rumoare pe Internet. Romanii sunt dezamagiti de faptul ca presedintele nu a facut altceva decat sa posteze cateva randuri pe o retea de socializare.

Klaus Iohannis despre votul senatorilor in cazul Dan Sova: Parlamentul a blocat din nou o cerere a justitiei. Nimeni nu este mai presus de lege

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a reactionat la deciza Senatului de a nu-l aresta preventiv pe senatorul Dan Sova intr-o postare pagina personala de facebook. Astfel, presedintele Romaniei acuza.

Doina Pana, fost ministru al Apelor si Padurilor: Modificarile Codului Silvic, trimise de Klaus Iohannis spre reexaminare in urma lobby-ului facut de compania austriaca Holzindustrie. / B1 Tv a titrat Primul dosar exploziv din mandatul lui Iohannis

Deputatul PSD Doina Pana, fost ministru delegat al Apelor si Padurilor in Guvernul Ponta si coinitiator al proiectului privind modificarea Codului Silvic, trimis luni spre reexaminare de catre presedintele Klaus Iohannis, sustine ca proiectul a fost retrimis de seful statului in Parlament pe fondul lobby-ului companiei austriece SC Holzindustrie Schweighofer SRL. Doina Pana a declarat la B1 Tv, la emisiunea Ultimul cuvant moderata de Catalin Striblea, ca lobby-istii companiei austriece au cautat-o in timpul mandatului sau de ministru in incercarea de a stabili o intalnire intre ministru si reprezentantii companiei, insa ea a refuzat. Doina Pana a acuzat faptul ca firmele mici romanesti sunt anihilate de giganti.

Klaus Iohannis, la bilantul SRI. Serviciul Roman implineste astazi 25 de ani de existenta

Klaus Iohannis participa astazi la bilantul SRI pe 2014. Serviciul Roman de Informatii aniverseaza pe 26 martie 25 de ani de existenta, iar momentul va fi marcat cu prezentarea bilantului pe anul trecut.

Klaus Iohannis si Victor Ponta, mesaje de condoleante pentru rudele victimelor accidentului aviatic din Franta

Presedintele Klaus Iohannis a postat un mesaj pe pagina de Facebook, in care isi exprima solidaritatea fata de familiile victimelor accidentului aviatic petrecut astazi in Franta. Am aflat cu profunda.

Klaus Iohannis si Victor Ponta participa la bilantul MAI pe 2014

Presedintele Klaus Iohannis participa astazi la prezentarea raportului privind activitatea Ministerului Afacerilor Interne pe anul 2014. La sediul MAI a sosit si premierul Victor Ponta.

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa vor participa la dineul organizat de ziua Principesei Margareta

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen Iohannis, vor participa, la invitatia Familiei Regale, la dineul oficial care va avea loc, miercuri seara, la Castelul Peles, cu ocazia zilei de nastere a.

Doina Pana, acuzatii grave la adresa lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a retrimis Codul Silvic in Parlament. Fostul ministru: Consider ca a fost dezinformat (VIDEO)

Fostul ministru delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura, Doina Pana, lanseaza acuzatii grave la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Doina Pana i-a trimis o scrisoare sefului statului, dupa ce acesta a.

Klaus Iohannis, invitat la dineul dat in cinstea zilei de nastere a Principesei Margareta: Este primul presedinte care participa la un dineu la Castelul Peles

Presedintele Klaus Iohannis si prima-doamna a Romaniei, Carmen Iohannis, vor lua parte, maine seara, la invitatia Familiei Regale, la un dineu oficial care va avea loc la Castelul Peles, Sinaia, cu ocazia zilei de nastere a Principesei Margareta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )