Libnet.ro
UNICEF

01:06

Klaus Iohannis: PSD a primit o sanctiune drastica la alegeri

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: PSD a primit o sanctiune drastica la alegeri

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, ca PSD a primit o sanctiune drastica din partea romanilor prin faptul ca a pierdut alegerile si a subliniat ca votul de la referendum si europarlamentare a. continuă pe Antena3

Iohannis: PSD si-a batut joc de romani! Rusine! Guvernul PSD trebuie sa plece! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca PSD si-a batut iar joc de romani, mai ales de cei din diaspora. Pentru asta, dar si pentru rezultatul dat de romani la europarlamentare si la referendum, Guvernul PSD.

Klaus Iohannis, declaratie de presa, la ora 21,00

Presedintele Klaus Iohannis sustine duminica, de la ora 21:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa, dupa inchiderea urnelor la scrutinele de duminica.

Klaus Iohannis: Mobilizarea romanilor a fost impresionanta. PNL este pe cale sa devina cel mai important partid politic din Romania. PSD a primit cea mai aspra sanctiune pentru modul dezastruos in care guverneaza(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca prin votul dat de romani la referendum, acestia au dat o lectie populismului, demagogiei si discursului antieuropean. intr-o declaratie sustinuta la Palatul.

Klaus Iohannis: PNL si USR-PLUS pot pune baza unei alternative la actuala guvernare esuata a PSD

Presedintele Klaus Iohannis a tinut sa precizeze, luni, ca in urma rezultatului la alegerile europarlamentare PNL si USR-PLUS pot pune bazele unei colaborari pentru o alternativa la guvernare, subliniind ca PSD a primit un vot de blam.

Ce a aparut in urma cu putin timp pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019 si REFERENDUM 2019. Presedintele Klaus Iohannis a reactionat la scandalul cozilor la vot din tara si din diaspora. Dragi romani, oriunde ati vota, in orice oras al lumii sau.

Ora 17.00. Klaus Iohannis anunta daca- i accepta pe ministrii propusi de PSD

Presedintele Klaus Iohannis face declaratii de presa la Cotroceni, la ora 17. Seful statului va anunta daca accepta remanierea propusa de premierul Viorica Dancila.

Klaus Iohannis cere demisia Guvernului, dupa alegerile europarlamentare si referendum: Acest accident al democratiei romanesti, guvernarea PSD, trebuie sa dispara

Presedintele Klaus Iohannis cerut duminica seara, dupa alegerile europarlamentare si dupa trecerea referendumului, ca acest accident al democratiei romanesti, guvernarea PSD, trebuie sa dispara. in ultima acestui rezultat, Guvernul trebuie sa plece, a spus Iohannis.

Klaus Iohannis: Guvernul Dancila trebuie sa-si dea demisia!

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, cere demisia Guvernului Dancila. intr-o declaratie sustinuta la Palatul Cotroceni, Iohannis a pus la zid PSD si Guvernul Dancila. Romanii din tara si din.

KLAUS IOHANNIS: PNL a obtinut un scor istoric la europarlamentare

Presedintele Klaus Iohanis a dclarat astazi ca PNL a obtinut un scor istoric la europarlamentare si ca PNL si USR PLUS pot pune baza unei colaborari, alternativa la guvernarea esuata a PSD.

Klaus Iohannis, dupa euroalegeri: De azi incepe schimbarea. PNL si USR-PLUS pot fi alternative la guvernarea PSD

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine de la ora 12. 00 o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, anunta administratia prezidentiala.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )