Libnet.ro
UNICEF

01:06

Klaus Iohannis, raspunde solicitarii de implicare pro-crestinism: Este gresit sa dam ascultare sau sa mergem pe calea fanatismului religios sau a solicitarilor ultimative (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, raspunde solicitarii de implicare pro-crestinism: Este gresit sa dam ascultare sau sa mergem pe calea fanatismului religios sau a solicitarilor ultimative (VIDEO)

Pastorul Viorel Iuga l-a indemnat pe presedintele Romaniei sa ia atitudine si sa-si exprime public opinia in legatura cu schimbarea Constitutiei pentru a raspunde solicitarii crestinilor. continuă pe B1

Klaus Iohannis, somat sa se exprime pro crestinism: Daca nu, ne vom exprima noi pro schimbare, inclusiv a dumneavoastra

Foarte implicati in demersurile de modificare a Constitutiei, reprezentantii Bisericii, care au adunat 3. 000 de semnaturi in acest sens, vor cu orice pret aceasta schimbare, cerandu-i si presedintelui Klaus Iohannis o reactie. Chiar daca ne-ati promis fapte, va rugam frumos sa incepeti cu niste vorbe, scrie pastorul Viorel Iuga, presedinte al Aliantei Evanghelice din Romania, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Klaus Iohannis, despre intrarea in lupta a lui Ciolos: Este un pas bun aceasta platforma, dar este nevoie si de alti pasi. Mitingul de sustinere este foarte bun

Presedintele Klaus Iohannis a spus ca platforma lansata de premierul Dacian Ciolos este un pas foarte bun, insa este nevoie de mult mai mutl de atat. Seful statului a spus ca Guvernul care se va forma dupa alegeri va fi unul politic. Totodata, Iohannis a apreciat mitingul de sustinere a alui Ciolos pe care il va organiza PNL.

Imagini inedite cu Klaus IOHANNIS in timp ce ia masa la CANTINA angajatilor de la Centrala Nucleara de la Cernavoda: Presedintele este din ce in ce mai activ in spatiul public (FOTO, VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a efectuat luni o vizita la Centrala Nucleara de la Cernavoda pentru a avea discutii cu conducerea Nuclearelectrica si cea de la CNE Cernavoda, dar si cu angajatii. Seful.

Klaus Iohannis: Platforma lui Dacian Ciolos este foarte buna. Dupa alegeri vom avea un premier politic (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut marti o serie de comentarii cu privire la platforma lansata de premierul Dacian Ciolos. Seful statului sustine ca Platforma 100 este una care contine principii.

Klaus Iohannis, despre Platforma Romania 100: Banuiesc ca Dacian Ciolos doreste sa arate ca este dispus sa mearga mai departe. Pe ce pozitie? Asta depinde in primul rand de alegator

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la Cernavoda, ca platforma de valori anuntata de premierul Dacian Ciolos este buna.

Klaus Iohannis, mesaj dupa aparitia platformei lui Dacian Ciolos: Este nevoie si de alti pasi!

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat marti ca platforma prezentata de premierul Dacian Ciolos este foarte buna si ca, probabil, acesta doreste sa mearga mai.

Klaus Iohannis, despre Platforma Romania 100: E bine sa ne ghideze in viata politica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la Cernavoda, ca platforma de valori anuntata de premierul Dacian Ciolos este buna.

Klaus Iohannis: Romania are un ciclu nuclear complet

Este nevoie de multa inteligenta si de multa viziune pentru a folosi aceste oportunitati. Este un atuu extrem de important ca Romania are un ciclu nuclear complet. Acest avantaj este semnificativ si trebuie pastrat . ) Romania e .

Klaus Iohannis a promulgat legea potrivit careia cotizatiile pentru pensii pot fi platite retroactiv pentru o perioada maxima de cinci ani

Legea care permite plata retroactiva a cotizatiilor pentru pensii pentru maximum cinci ani a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis.

Ion Cristoiu: Klaus Iohannis incearca sa il imite pe Basescu. ii sedea mai bine ca dulap, ca morisca ii sta rau, rau de tot

In Gandul de miercuri, Ion Cristoiu scrie despre Klaus Iohannis si precizarea sa privind rugamintea lui Popescu Tariceanu ca Guvernul sa ignore cererile DNA. Astfel, Iohannis spune ca Acum, cu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )