Libnet.ro
UNICEF

22:30

Klaus Iohannis, in razboi cu marile retele comerciale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis, in razboi cu marile retele comerciale

Magazinele mari vor fi obligate sa se aprovizioneze cu produse alimentare pe lantul scurt, iar supermarketurile vor functiona in continuare si in weekend, potrivit unei legi promulgate, ieri, de presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea supermarketurilor: Magazinele, obligate sa vanda 51% produse romanesti

Legea supermarketurilor, care prevede ca magazinele mari vor fi obligate sa se aprovizioneze cu produse alimentare pe lantul scurt, a fost promulgata, luni, de presedintele Klaus Iohannis.

Marile retele de retail: Legea 51% alimente romanesti va putea duce la scumpirea alimentelor

Legea produselor romanesti in proportie de 51% pe rafturile supermarketurilor nu-i ajuta, in realitate, pe producatorii romani, pentru ca obliga marile retele comerciale sa incheie contracte cu producatori reginali, categorie in care intra si.

Discutie Klaus Iohannis-Andrzej Duda: Polonia vrea adancirea cooperarii militare cu Romania

Presedintele roman Klaus Iohannis si omologul sau polonez, Andrzej Duda, au declarat, intr-o conferinta de presa comuna, ca cele doua tari isi vor adanci cooperarea militara. Astfel, Polonia va trimite o companie de militari in Romania, asa cum s-a convenit dupa summitul NATO de la Varsovia.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care modifica stema Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede readucerea coroanei pe capul acvilei de aur din stema tarii, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis: Unii politicieni fac afirmatii care nu reprezinta punctul de vedere NATO, ci punctele lor proprii de vedere. Toate acestea nu trebuie sa ne ingrijoreze

Klaus Iohannis a declarat ca la ministeriala apararii din octombrie vor fi facute primele clarificari referitoare la initiativa la Marea Neagra. Presedintele a mai precizat ca nu trebuie sa existe.

Klaus Iohannis: Ma voi implica impreuna cu presedintele Duda in protejarea intereselor romanilor si polonezilor din Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca impreuna cu omologul sau polonez, Andrzej Duda, se va implica in negocieri pentru protejarea intereselor romanilor si polonezilor din Marea Britanie.

Klaus Iohannis, anunt de ultima ora. Ce se va intampla din octombrie

La ministeriala apararii din octombrie vor fi facute primele clarificari referitoare la initiativa la Marea Neagra, a anuntat duminica presedintele Klaus Iohannis, subliniind ca nu trebuie sa existe.

Klaus Iohannis a promis ca militari romani vor fi trimisi in Polonia in cadrul batalionului NATO

Presedintele roman Klaus Iohannis a promis ca militari romani vor fi trimisi in Polonia, in cadrul batalionului NATO ce urmeaza sa fie desfasurat in fosta tara comunista, a anuntat presedintele polonez Andrzej Duda, intr-o conferinta de presa.

Klaus Iohannis, strigat de ajutor la Summitul NATO: Georgia, Ucraina si Republica Moldova necesita sprijin sustinut

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut sambata la cea de-a doua reuniune a Consiliului Nord-Atlantic ca Georgia, Ucraina si Republica Moldova necesita ajutor sustinut din partea Aliantei, scrie.

Summitul NATO de la Varsovia: Klaus Iohannis a cerut ajutor pentru Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut sambata la cea de-a doua reuniune a NATO ca Georgia, Ucraina si Republica Moldova necesita ajutor sustinut din partea Aliantei, potrivit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2582 seconds )