Libnet.ro
UNICEF

12:00

Klaus Iohannis: Romania doreste ca dialogul diplomatic si colaborarea cu SUA sa continue dinamic

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis: Romania doreste ca dialogul diplomatic si colaborarea cu SUA sa continue dinamic

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a declarat, joi, la intalnirea cu ambasadorii acreditati la Bucuresti, ca Parteneriatul Strategic cu Statele Unite ete un reper fundamental al politicii externe a Romaniei si a subliniat ca Bucurestiul doreste o continuare dinamica a colaborarii cu Washington-ul. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis, dupa consultarile cu partidele: Reforma institutiilor politice este o prioritate. Este momentul sa trecem la o noua etapa a democratiei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, dupa incheierea consultarilor cu reprezentantii partidelor de la Palatul Cotroceni ca pe parcursul mandatului sau isi doreste o reforma a institutiilor politice,.

Klaus Iohannis, dupa consultarile cu partidele: Reforma institutiilor politice este o prioritate. Este momentul sa trecem la o noua etapa a democratiei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, dupa incheierea consultarilor cu reprezentantii partidelor de la Palatul Cotroceni ca pe parcursul mandatului sau isi doreste o reforma a institutiilor politice,.

Klaus Iohannis: Cred ca este momentul sa trecem la o noua etapa a democratiei romanesti

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, de la Palatul Cotroceni, ca Romania este pregatita sa treaca la o noua etapa a democratiei. Am pornit de la obiectivele pe care le aveam pentru Romania.

Klaus Iohannis: Salut faptul ca acest Raport MCV este unul predominant pozitiv. Garantarea statului de drept, o prioritate

Presedintele Klaus Iohannis a salutat, miercuri, raportul predominant pozitiv al Comisiei Europene privind progresele realizate de Romania in cursul anului 2014 in cadrul MCV, luand nota de faptul ca acest.

Klaus Iohannis, intalnire cu diplomatii acreditati la Bucuresti: Locul Romaniei este in Schengen

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a participat, joi, la intalnirea anuala cu sefii misiunilor diplomatice acreditati in Romania unde a declarat ca Romania indeplineste toate criteriile pentru aderarea la Spatiul Schengen si orice nelamuriri pe acest palier tin de considerente pur politice, subliniind ca rapoartele MCV pozitive arata o recunoastere a eforturilor de consolidare interna.

19:00 Klaus Iohannis, declaratii de presa la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, la ora 19:00 o declaratie de presa dupa consultarile cu partidele politice de la Palatul Cotroceni. O alta tema la care presedintele Klaus Iohannis va face referire este reprezentata de publicarea Raportului Mecanismului de Cooperare si Verificare pentru Romania.

Presedintele Klaus Iohannis, in vizita la arhivele CNSAS: Sustin in continuare conceptul unui Muzeu al Comunismului in Romania. Este necesara o reconciliere cu istoria noastra recenta

Presedintele Klaus Iohannis va face luni dimineata, incepand cu ora 10:00, o vizita la depozitele de arhiva ale Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii din Popesti Leordeni, a anuntat Administratia Prezidentiala. Klaus Iohannis a precizat duminica pe Facebook, referitor la aceasta vizita, ca in arhivele fostei Securitati se regaseste o parte din istoria poporului nostru.

Klaus Iohannis, la prima intalnire cu ambasadorii: Locul Romaniei este in Schengen. indeplinim integral criteriile de aderare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la prima intalnire cu reprezentantii diplomatici din alte state, ca locul Romaniei este in spatiul Schengen, iar criteriile de aderare sunt indeplinite de catre Romania.

Klaus Iohannis: Locul Romaniei este in spatiul Schengen. indeplinim integral criteriile de aderare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi Romania indeplineste criteriile de aderare la spatiu Schengen si ca locul tarii noastre este in spatiul de libera circulatie, informeaza Agerpres. Europenizarea.

Klaus Iohannis: Locul Romaniei este in Schengen. Orice nelamuriri tin pur de considerente politice

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat ca Romania indeplineste toate criteriile pentru aderarea la Spatiul Schengen si orice nelamuriri pe acest palier tin de considerente pur politice, subliniind ca rapoartele MCV pozitive arata o.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )