Libnet.ro
UNICEF

12:30

Klaus Iohannis: Romania s-a transformat intr-un reper cultural la nivel european

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis: Romania s-a transformat intr-un reper cultural la nivel european

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent vineri seara la Festivalul International de Teatru de la Sibiu, apreciind ca Romania s-a transformat intr-un reper cultural la nivel european. Am fost prezent aseara la Festivalul International de Teatru de la Sibiu, unde am avut placerea de a viziona piesa 'Ultima banda a lui Krapp'. In aceste zile culturale, Sibiul reuneste oameni care au venit din toate colturile tarii si ale Europei. Pentru mine, este o mare bucurie sa vad ca Romania s-a transformat intr-un reper cultural la nivel european, a scris seful statului pe pagina de Facebook. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis: Cu ocazia inceperii Ramadanului doresc tuturor credinciosilor musulmani din Romania un post binecuvantat de Dumnezeu

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia inceperii Ramadanului si a anuntat ca va lua parte la traditionala Cina de Iftar. Cu ocazia inceperii lunii postului Ramadan doresc sa transmit.

FOTO. Klaus Iohannis, despre egalitatea intre femei si barbati: Trebuie sa spunem STOP si sa dam femeilor sanse egale in viata

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, sustine, intr-o postare pe contul sau de Facebook, ca este nevoie ca egalitatea de sanse inter barbati si femei sa fie o realitate.

Scrisoarea deschisa a lui Bogdan Diaconu, fost deputat PSD, pentru Klaus Iohannis: Daca promulgati legea pensiilor speciale nu sunteti cu nimic diferit de parlamentarii PSD

Bogdan Diaconu, fost deputat PSD, care a plecat din partid si si-a facut propria formatiune, Partidul Romania Unita, i-a trimis o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis in care ii cere sa nu.

Klaus Iohannis, despre iesirea din tara a lui Victor Ponta: Stim foarte bine care sunt prietenii nostri. Nu e niciun pericol

Este nevoie de un proces de armonizare intre modul in care Presedintia si primul ministru fac politica externa, a declarat, miercuri, presedintele Klaus Iohannis, intrebat despre iesirea din tara a premierului Victor Ponta, el precizand ca Romania stie foarte bine care sunt prietenii sai.

FOTO Noi imagini cu Klaus Iohannis la biserica din Mangalia. Carmen Iohannis s-a rugat fierbinte, in genunchi

Noi fotografii de la vizita-surpriza a lui Klaus Iohannis la slujba de duminica, 14 iunie, de la Biserica romano-catolica din Mangalia au fost postate de Parohia Romano-Catolica din Mangalia. Presedintele tarii a sosit la Sfanta Liturghie insotit de sotia sa Carmen si un grup de prieteni cu care isi serbase in ajun ziua de nastere.

Klaus Iohannis s-a plimbat cu sotia sa in noua limuzina prezidentiala, un Mercedes Benz S500 4Matic

Presedintele Klaus Iohannis s-a plimbat cu sotia sa, Carmen Iohannis, cu noua limuzina prezidentiala, un Mercedes Benz S500 4Matic cu ampatament alungit, scrie stiripesurse. ro. Pretul standard al acestei masini de.

Klaus Iohannis participa, alaturi de sotia sa, la un concert oferit de presedintele Portugaliei, la fostul Palat Regal

Klaus Iohannis a anuntat ca joi, de la ora 19, va participa, alaturi de sotia sa, Carmen Iohannis, la un concert organizat la fostul Palat Regal, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Concertul e.

Presedintele Klaus Iohannis vine vineri la Festivalul de Teatru de la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis este asteptat vineri seara la Sibiu, unde va asista la un eveniment din cadrul Festivalului international de Teatru.

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis asista la un spectacol din cadrul Festivalului de Teatru de la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis a venit, vineri seara, la Sibiu, unde asista la un eveniment din cadrul Festivalului International de Teatru.

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis a asistat la un spectacol din cadrul Festivalului de Teatru de la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis a venit, vineri seara, la Sibiu, unde a asistat la un eveniment din cadrul Festivalului International de Teatru.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )