Libnet.ro
UNICEF

01:06

Klaus Iohannis, scrisoare pentru Regele Mihai

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, scrisoare pentru Regele Mihai

Presedintele Klaus Iohannis a trimis vineri o scrisoare Regelui Mihai, in care spune ca a primit cu multa ingrijorare vestea despre recentele probleme medicale ale Majestatii Sale si ca spera in revenirea sa. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, scrisoare catre Regele Mihai: Sper sa reveniti cat mai repede in viata publica. Va doresc sa treceti peste aceasta grea incercare

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis o scrisoare Regelui Mihai, internat de cinci zile, in care ii doreste sa treaca peste boala cumplita care il incearca pentru a reveni cat mai curand in viata publica.

Oana Pellea, rugaciune pentru Regele Mihai: Fie, Doamne, dupa voia Ta, nu dupa voia noastra. Amin!

Actrita Oana Pellea a postat pe pagina ei de Facebook o rugaciune pentru sanatatea Majestatii Sale, Regele Mihai I. Doamne Dumnezeule, te rog asculta ruga sufletului meu. Doamne, trimite toata Iubirea Ta.

Klaus Iohannis: Imi doresc ca Regele sa aiba puterea sa treaca peste aceste momente dificile

Presedintele Klaus Iohannis scrie, intr-un mesaj postat miercuri seara pe Facebook, ca a primit cu ingrijorare vestea deteriorarii starii de sanatate a Majestatii Sale Regelui Mihai si ca isi doreste ca Regele sa aiba puterea sa treaca peste aceste momente dificile.

Dacian Ciolos, mesaj pentru Regele Mihai

Premierul Dacian Ciolos s-a declarat miercuri seara profund ingrijorat de starea de sanatate a Regelui Mihai I si i-a transmis acestuia un gand bun de optimism si sanatate, anunta Agerpres. Sunt profund.

Klaus Iohannis, reactie pe Facebook privind starea de sanatate a Regelui Mihai

Tokes Laszlo, raspuns pentru Klaus Iohannis, dupa retragerea Ordinului Steaua Romaniei

Eurodeputatul Tokes Laszlo a declarat vineri, intr-o scrisoare deschisa catre presedintele Klaus Iohannis, ca el ramane fidel idealurilor revolutiei din Timisoara, cu sau fara distinctie, transmite.

Regalistii, sceptici dupa anuntul ca Regele Mihai se retrage din viata publica: Transferul trebuia facut cand regele putea spune chiar si doua fraze!

Vestea ca Majestatea Sa Regele Mihai se retrage din viata publica, delegand-o pe Principesa Margareta sa-l reprezinte, este primita cu scepticism de regalisti, Gheorghe Atanasescu, din Slatina, vechi luptator pentru reinstaurarea monarhiei, considerand anuntul ca pe un pas firesc, dar care trebuia facut mai demult.

Regalistii spera intr-o minune care l-ar putea salva pe Regele Mihai: Vestea este socanta pentru toata lumea. Nu avem decat solutia rugaciunii catre Dumnezeu

Anuntul facut miercuri, 2 martie, de Andrew Popper, Seful Casei Majestatii Sale Regelui, ca Regele Mihai se retrage din viata publica, a luat prin surprinde monarhistii din judetul Mehedinti, care se arata extrem de mahniti si ingrijorati pentru starea de sanatate a regelui Mihai.

Regele Mihai se retrage din viata publica din cauza starii de sanatate, acesta sufera de leucemie

Regele Mihai I este grav bolnav si din acest motiv reprezentantii Casei Regale a Romaniei au anuntat miercuri ca regele se va retrage din viata publica. , pentru ca are nevoie de un tratament de lunga durata.

Unicat: Piesa pentru pian compusa de Regele Mihai I

Putini stiu ca Regele Mihai a compus o piesa pentru pian numita Elegie. Lucrarea a fost interpretata de maestrul Dan Grigore, in cadrul unui concert aniversar sustinut in noiembrie 2013. Povestea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )