Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis si-a amanat vizita oficiala in Germania

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis si-a amanat vizita oficiala in Germania

Presedintele Klaus Iohannis si-a amanat vizita oficiala in Germania, in semn de respect fata de funeraliile fostului presedinte Richard von Weizsacker, care sunt organizate pe 11 februarie, data la care fusese programata si vizita oficiala, anunta Administratia Prezidentiala. continuă pe Hotnews

Iohannis isi amana vizita oficiala in Germania

Presedintele Klaus Iohannis si-a amanat vizita oficiala in Republica Federala Germania, in semn de respect fata de funeraliile fostului sef de stat Richard von Weizsacker, organizate pe 11 februarie, a anuntat, astazi, Administratia Prezidentiala de la Cotroceni.

Klaus Iohannis va merge in vizita in Germania: Romania ar trebui sa adere la Schengen in viitorul apropiat

Pe 11 februarie, presedintele Romaniei va efectua o vizita oficiala la Berlin, unde are programate intalniri cu cancelarul Angela Merkel si cu omologul sau Joachim Gauck. In cadrul acestei vizite, seful statului vrea sa promoveze aderarea Romaniei la spatiul Schengen de libera circulatie.

Iohannis, in vizita oficiala, in Germania

Presedintele Klaus Iohannis va efectua, miercurea viitoare, o vizita oficiala la Berlin, unde are programate intalniri cu cancelarul Angela Merkel si cu omologul sau, Joachim Gauck. in cadrul acestei vizite, seful statului vrea sa promoveze aderarea Romaniei la spatiul Schengen de libera circulatie, informeaza Hotnews.

intalnirea dintre presedintele Iohannis si Angela Merkel, amanata

Funeraliile de stat din Germania amana intalnirea dintre presedintele Klaus Iohannis si cancelarul german Angela Merkel. Presedintele Iohannis si-a amanat vizita oficiala in Germania, programata sa aiba.

Klaus Iohannis isi amana intalnirea cu Angela Merkel din Germania din cauza funeraliilor fostului presedinte Richard von Weizsacker

Presedintele Klaus Iohannis a decis sa isi amane vizita in Germania, unde urma sa se intalneasca cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei. Seful statului a declarat, prin intermediul comunicatului de presa al.

Klaus Iohannis: Romania ar trebui sa adere la Schengen in viitorul apropiat

Pe 11 februarie, presedintele Romaniei va efectua o vizita oficiala la Berlin, unde are programate intalniri cu cancelarul Angela Merkel si cu omologul sau Joachim Gauck, scrie revista germana Focus. In cadrul acestei vizite, seful statului vrea sa promoveze aderarea Romaniei la spatiul Schengen de libera circulatie.

Klaus Iohannis ar putea vizita Republica Moldova la sfarsitul lunii februarie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, intentioneaza sa efectueze o vizita de lucru la Chisinau, transmite IPN, cu referire la serviciul de presa din cadrul Ministerului Afacerilor Externe si Integrarii Europene de la Chisinau.

FOTO: Klaus Iohannis: Memoria presedintelui Richard von Weizsacker va fi pentru totdeauna pretuita

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, in cartea de condoleante deschisa la sediul Ambasadei Republicii Federale Germania, in memoria fostului presedinte Richard von Weizsacker. Iohannis a postat pe Facebook un mesaj, dupa semnarea in cartea de condoleante de la Ambasada Germaniei.

Presedintele Klaus Iohannis A APROBAT cererea de incepere a urmaririi penale pentru Adriean Videanu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a aprobat, miercuri, cererea de incepere a urmaririi penale pe numele lui Adriean Videanu. Presedintele Romaniei, domnul Klaus-Werner Iohannis, a transmis.

Fosta jurnalista Dorina Rusu a fost propusa membru titular in CNA, de Klaus Iohannis

Fosta jurnalista Dorina Rusu a fost propusa membru titular in Consiliul National al Audiovizualului CNA), de catre presedintele Klaus Iohannis. Propunerea ar fi fost deja inaintata Comisiilor de Cultura din.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )