Libnet.ro
UNICEF

07:00

Klaus Iohannis: Situatia lui Vasile Blaga este o surpriza foarte neplacuta si prin aceasta evolutie PNL a ajuns intr-o situatie complicata. Presedintele spune ca demisia a fost o atitudine politica corecta

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis: Situatia lui Vasile Blaga este o surpriza foarte neplacuta si prin aceasta evolutie PNL a ajuns intr-o situatie complicata. Presedintele spune ca demisia a fost o atitudine politica corecta

PNL este intr-o situatie foarte complicata, dupa ce Vasile Blaga a demisionat de la conducerea formatiunii, ca urmare a punerii sale sub control judiciar intr-un dosar de trafic de influenta, a sustinut, joi, presedintele Klaus Iohannis. continuă pe România Liberă

BREAKING NEWS. Vasile Blaga este acuzat de coruptie la DNA Ploiesti. Presedintele PNL a fost chemat in fata procurorilor in calitate de urmarit penal

Vasile Blaga a fost citat la DNA Ploiesti. Potrivit unor surse judiciare, co-presedintele PNL ar fi suspectat de fapte de trafic de influenta ce ar fi fost savarsite in perioada 2009-2012. Nu sunt fapte savarsite in calitate de ministru.

Klaus Iohannis, despre scandalul echipamentelor contrafacute:Este revoltator. Responsabilii, de toata jena!

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca responsabilii pentru starea foarte proasta a echipamentelor sportivilor de la ultima editie a Jocurilor Olimpice sunt de toata jena.

Klaus Iohannis, concluzii dupa sedinta CSAT. Este nevoie de o relatie imbunatatita cu Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a facut o serie de declaratii la Palatul Cotroceni, dupa sedinta CSAT de marti, prezentand principalele concluzii dupa dezbaterea temelor aflate pe ordinea de zi. CSAT a.

Klaus Iohannis, despre scandalul in care este implicata Kovesi: Daca va dori sa vina sa imi prezinte punctul de vedere sunt deschis (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat in cadrul unor declaratii date jurnalistilor ca in cazul in care Kovesi va vrea sa ii prezinte punctul sau de vedere, privind autodenuntatul lui.

Prima reactie a lui Iohannis in cazul Vasile Blaga: Am vorbit cu Blaga la telefon, inainte sa mearga la DNA

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca a vorbit la telefon cu fostul copresedinte PNL Vasile Blaga, inainte ca acesta sa mearga la DNA Ploiesti, fostul copresedinte al PNL fiind cel care l-a contactat pe liderul de la Palatul Cotroceni.

Surse: Vasile Blaga, audiat la DNA Ploiesti, intr-un dosar de coruptie

Copresedintele PNL, Vasile Blaga, este audiat, miercuri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Ploiesti, intr-un dosar de coruputie.

Vasile Blaga, audiat la DNA Ploiesti. Liderul PNL are calitatea de suspect intr-un dosar de trafic de influenta

Vasile Blaga este audiat la DNA Ploiesti. Politicianul, colider PNL, a fost citat in dimineata de miercuri, 28 septembrie, intr-un dosar de coruptie.

Presedintele Klaus Iohannis, prima reactie in cazul Vasile Blaga: PNL este in criza

Klaus Iohannis a comentat, joi, criza politica din PNL, dupa demisia copresedintelui Vasile Blaga, ca urmare a inceperii urmaririi penale pe numele sau, intr-un dosar de coruptie. Vom reveni cu.

Alina Gorghiu, dupa demisia lui Vasile Blaga: PNL este alaturi de Klaus Iohannis si Dacian Ciolos

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, reactioneaza dupa ce Vasile Blaga a demisionat din fruntea formatiunii politice ca urmare a inceperii urmaririi penale in cazul sau. Si anunta ca PNL il va.

Klaus Iohannis: Am vorbit cu Vasile Blaga la telefon inainte sa mearga la DNA Ploiesti, m-a sunat si mi-a spus ca merge acolo (VIDEO)

Klaus Iohannis a precizat intr-o declaratie acordata presei ca stia ca Vasile Blaga va merge la DNA, acesta sunandu-l inainte de a se prezenta in fata procurorilor pentru a il.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )