Libnet.ro
UNICEF

00:08

Klaus Iohannis: Am subliniat in Consiliul European ca Romania doreste sa adopte moneda euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis: Am subliniat in Consiliul European ca Romania doreste sa adopte moneda euro

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la finalul Consiliului European de la Bruxelles, ca a subliniat in cadrul reuniunii ca Romania isi doreste sa adopte moneda unica europeana si va urmari cu toata atentie acest proces de consolidare a uniunii. continuă pe Wall-Street Ro

Iohannis, dupa Consiliul European: Romania isi doreste sa adopte moneda unica europeana

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca la reuniunea informala a Consiliului European a subliniat faptul ca Romania isi doreste sa adopte moneda europeana. El a precizat ca ultima tema.

Klaus Iohannis, la Consiliul European. Presedintele a discutat cu Angela Merkel si Petro Porosenko

UPDATE - Presedintele Klaus Iohannis a avut, joi, o intalnire bilaterala, in cadrul reuniunii Consiliului European, cu presedintele Ucrainei, Petro Porosenko. intalnirea a durat aproximativ jumatate de.

Iohannis: Am subliniat in Consiliul European ca Romania doreste sa adopte moneda euro

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la finalul Consiliului European de la Bruxelles, ca a subliniat in cadrul reuniunii ca Romania isi doreste sa adopte moneda unica europeana si va urmari cu toata.

Am subliniat in Consiliul European ca Romania doreste sa adopte moneda euro

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat, ieri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, ca tara noastra isi doreste sa adopte moneda euro si ca seful statului va urmari cu toata atentia acest proces de consolidare a uniunii economice si monetare, potrivit propriilor spuse, citate de presa.

Scrisoare deschisa a Diasporei catre presedintele Klaus Iohannis referitoare la problemele cu care se confrunta Romania

In cadrul unei receptii la Ambasada Romaniei din Paris organizata cu ocazia vizitei presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, liderului de la Palatul Cotroceni i-a fost inmanata, miercuri seara, o scrisoare deschisa de catre o reprezentanta a unui grup din Diaspora, textul referindu-se la problemele cu care se confrunta tara noastra.

Cum s-a comportat Klaus Iohannis la primul summit european, cu ce se intoarce de la Bruxelles si cand va merge in Ucraina

La primul sau Consiliu European, Klaus Iohannis s-a intretinut cordial cu liderii europeni vorbitori de limba germana care, totodata, detin si cele mai importante functii in arhitectura UE: cancelarul Angela Merkel, presedintele CE Jean-Claude Juncker.

Surse: Klaus Iohannis se intalneste azi, la Bruxelles, cu Petro Porosenko, inainte de Consiliul European. intalnirea a fost solicitata urgent de presedintele Ucrainei

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni in aceasta dimineata, la Bruxelles, inainte de Consiliul European, cu presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, potrivit unor surse din Administratia Prezidentiala. intalnirea intempestiva a fost stabilita la solicitarea presedintelui Porosenko, ca urmare a conflictului intretinut de Rusia in estul Ucrainei.

Surse: Klaus Iohannis se intalneste azi, la Bruxelles, cu Petro Porosenko. intalnirea a fost solicitata urgent de presedintele Ucrainei

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni in aceasta dimineata, la Bruxelles, inainte de Consiliul European, cu presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, potrivit unor surse din Administratia Prezidentiala. intalnirea intempestiva a fost stabilita la solicitarea presedintelui Porosenko, ca urmare a conflictului intretinut de Rusia in estul Ucrainei.

Iohannis a adoptat o declaratie privind masurile antitero

Presedintele Klaus Iohannis a anutat, ieri, ca, la Consiliul European, a adoptat, in numele tarii noastre, o declaratie privind combaterea terorismului, seful statului subliniind ca masurile care vor fi decise trebuie aplicate fara diferente de tratament intre statele membre Schengen si cele din afara zonei, scriu surse din presa.

Klaus Iohannis, despre lupta impotriva terorismului: Masurile luate sa se aplice fara diferente intre tarile Schengen si celelalte

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, dupa Consiliul European, ca dupa atentatele produse in luna ianuarie la Paris, masurile antiteroriste trebuie aplicate in interiorul UE, fara diferente intre.

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )