Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis trimite la reexaminare legea functionarilor publici

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis trimite la reexaminare legea functionarilor publici

Presedintele Klaus Iohannis, a trimis luni, Parlamentului, spre reexaminare, legea pentru modificarea si completarea legii 188/1999 privind statutul functionarilor publici, informeaza Administratia. continuă pe Antena3

Presedintele Klaus Iohannis trimite la REEXAMINARE Legea functionarilor publici

Presedintele Klaus Iohannis a trimis luni Parlamentului, spre reexaminare, Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici. Redam mai jos textul integral al.

Klaus Iohannis nu promulga legea privind modificarea Statului functionarilor publici si o trimite spre reexaminare

Presedintele Klaus Iohannis a refuzat sa promulge legea pentru modificarea Statutului functionarilor publici, pe care a trimis-o spre reexaminare Parlamentului, criticand faptul ca, prin acest proiect, nu se mai suspenda de drept contractul de munca in cazul functionarilor publici trimisi in judecata.

Klaus Iohannis a retrimis, spre reexaminare, Legea statutului functionarilor publici

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a retrimis Parlamentului, spre reexaminare, legea pentru modificarea si completarea legii 188/1999 privind statutul functionarilor publici, informeaza Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannia a retrimis, spre reexaminare, Legea statutului functionarilor publici

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a retrimis Parlamentului, spre reexaminare, legea pentru modificarea si completarea legii 188/1999 privind statutul functionarilor publici, informeaza Administratia Prezidentiala.

Iohannis a intors in Parlament legea de modificare a Statutului functionarilor publici

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, luni, Parlamentului spre reexaminare legea care a nodificat Statutul functionarilor publici, aratand ca excluderea cu totul a functionarilor publici, inclusiv a inaltilor functionari publici, din sfera aplicarii masurii suspendarii raportului de serviciu in cazul trimiterii in judecata, mai ales pentru infractiuni care au legatura cu functia detinuta, genereaza multiple efecte negative.

SURSE Cursa pentru Statele Unite. Klaus Iohannis vrea o intalnire in iunie cu presedintele Trump/ Liviu Dragnea spera sa intre pe usile deschise de lobbyisti la Departamentul de Stat

Presedintele Klaus Iohannis spera sa obtina o intalnire cu presedintele Donald Trump in luna iunie, in timp ce persedintele PSD, Liviu Dragnea, isi face un lobby intens pentru o vizita la Departamentul de Stat, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Pregatirea vizitei prezidentiale in Statele Unite se afla inca in faza incipienta si nu este clar daca va avea loc o intrevedere Iohannis-Trump.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru Congresul UDMR: Mi-as dori sa relansati cursa pentru cine propune pentru functii publice oameni cat mai integri

Presedintele Klaus Iohannis a adresat participantilor la Congresul UDMR un mesaj in care afirma ca apreciaza dorinta Uniunii de a deveni cea mai moderna organzatie politica din Romania si spera ca acest lucru sa relanseze competitia intre partide petru cine serveste mai bine interesul cetatenilor. Presedintele saluta decizia UDMR de a decide prin intermediul unui Congres directia politica pentru anii viitori.

Liviu Dragnea, despre Klaus Iohannis: E un om de buna credinta si gandeste romaneste. Daca ar fi mai comunicativ, ar fi un presedinte mai bun

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustine ca seful statului, Klaus Iohannis, ar fi un presedinte mai bun, daca ar fi mai comunicativ.

Klaus Iohannis, gafa uriasa la receptia de la Cotroceni: Permiteti-mi sa vi-l prezint pe seful armatei mele

Ana Maria Roman a prezentat, la emisiunea Esential, de la Antena 3, un moment surprinzatorde la receptia oferita de presedintele Klaus Iohannis cu ocazia Zilei Europei, in Gradina Palatului Cotroceni,.

Presedintele Iohannis, nemultumit de Legea statutului functionarilor

Presedintele Romaniei trimite Parlamentului spre reexaminae Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici, anunta Administratia prezidentiala, transmite Digi24. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )