Libnet.ro
UNICEF

08:30

Klaus Iohannis se vede candidatul PNL potrivit pentru Cotroceni

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis se vede candidatul PNL potrivit pentru Cotroceni

Klaus Iohannis este convins ca el va reprezenta alegerea PNL pentru candidatura la Palatul Cotroceni. Presedintele interimar al partidului nu exclude insa si varianta in care un alt liberal sa fie mai bine clasat. continuă pe Antena3

Deziluzia optica. Santa Klaus Iohannis

Klaus Iohannis la o pomana electorala, tinand in mana un colac exact cum ii place presedintelui Basescu: impleticit. Daca va ajunge la Cotroceni, vom schimba un presedinte cu mersul impleticit cu unul cu.

Klaus Iohannis, gata sa intre in cursa prezidentiala, contra lui Victor Ponta (VIDEO)

Presedintele intermiar PNL, Klaus Iohannis, este gata sa intre in lupta pentru prima functie in stat, contra lui Victor Ponta. Primarul Sibiului este convins ca premierul va candida la prezidentiale. Parerea.

5 mituri despre doi romani providentiali: Klaus Iohannis si Raed Arafat

Klaus Iohannis, primarul de origine germana al Sibiului, vorbeste molcolm, in cuvinte putine. Raed Arafat, medicul de origine palestiniana care a pus bazele SMURD, are un discurs articulat, imperativ. Acesta este insa probabil singura diferenta majora dintre doua personaje care apar pe scena publica in momente cheie pentru Romania.

Monica Macovei cere PDL si PNL sustinere pentru simplificarea ridicarii imunitatii parlamentare

Europarlamentarul PDL Monica Macovei cere PDL si PNL sustinere politica pentru adoptarea de catre Parlament a procedurii de simplificare a ridicarii imunitatii parlamentare, astfel incat votul sa fie public.

2014 - momentul potrivit pentru achizitia de locuinte noi

Preturile pentru constructiile noi sunt la aproximativ jumatate fata de nivelul din anii 2006-2007, ne-a declarat Ofer Lieberson, proprietarul Tagor Asset Management, care crede ca mai jos de atat piata nu va cobori.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )