Libnet.ro
UNICEF

11:30

Monica Macovei cere PDL si PNL sustinere pentru simplificarea ridicarii imunitatii parlamentare

B1 B1,
Monica Macovei cere PDL si PNL sustinere pentru simplificarea ridicarii imunitatii parlamentare

Europarlamentarul PDL Monica Macovei cere PDL si PNL sustinere politica pentru adoptarea de catre Parlament a procedurii de simplificare a ridicarii imunitatii parlamentare, astfel incat votul sa fie public. continuă pe B1

Monica Macovei cere PNL sa sustina simplificarea procedurii de ridicare a imunitatii

Europarlamentarul PDL Monica Macovei solicita PNL, intr-un material pe blogul sau, sa sustina propunerile de simplificare a ridicarii imunitatii parlamentarilor, amintind de faptul ca senatul a respins, pe 2 iunie, din nou, o solicitare de ridicare a imunitatii parlamentare, si anume a senatorului PSD Marius Isaila, caz in care votul a fost secret, cu bile.

Macovei vrea sprijinul PNL si PDL pentru simplificarea procedurii de ridicare a imunitatii: PNL are ocazia sa treaca la fapte

Europarlamentarul PDL Monica Macovei solicita sprijinul colegilor sai de partid, dar si al liberalilor pentru simplificarea procedurilor de ridicare a imunitatii parlamentare. in opinia lui Macovei, trebuie luate cel putin trei masuri: desecretizarea votului, impunerea unui termen pentru vot, dar si obiectivitatea alesilor, care nu ar trebui, in opinia acesteia, sa analizeze dosare si probe.

Cu Monica Macovei despre destinul comun cu Republica Moldova

In cadrul Scolii de Cultura si Afirmare Romaneasca a avut loc astazi o intalnire intre tinerii unionisti din Republica Moldova si Eurodeputatul roman Monica Macovei. Primii sunt cei care au dus greul campaniei de informare din timpul recensamantului din Republica Moldova, iar cea de-a doua al traseului european al celui de al doilea stat romanesc.

UPDATE. Primul congres PMP: Udrea vs. Funeriu. Atacuri deschise la adresa PDL, PNL si USD

Aproximativ 1100 de delegati ai Partidului Miscarea Populara se reunesc, astazi, la Palatul Parlamentului, de la ora 11. 00, la primul Congres al partidului. Pentru functia de presedinte al PMP, candideaza Elena Udrea, Adrian Papahagi, Daniel Funeriu, Adrian Radulescu si Gelu Visan.

Klaus Iohannis se vede candidatul PNL potrivit pentru Cotroceni

Klaus Iohannis este convins ca el va reprezenta alegerea PNL pentru candidatura la Palatul Cotroceni. Presedintele interimar al partidului nu exclude insa si varianta in care un alt liberal sa fie mai bine clasat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )