Libnet.ro
UNICEF

16:00

Kovesi: Doar 17% din dosarele DNA au avut la baza o sesizare din oficiu (VIDEO)

B1 B1,
Kovesi: Doar 17% din dosarele DNA au avut la baza o sesizare din oficiu (VIDEO)

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat miercuri ca in anul 2014 doar 17% din dosarele inregistrate la DNA au avut la baza o sesizare din oficiu pe baza informatiilor din mass-media, a anchetelor. continuă pe B1

Dosarele DNA, analizate la Prima TV

Emisiunea Dosarele DNA prezintadetalii despre cazurile de coruptie care au zguduit societatea romaneasca,in fiecare marti, de la ora 20:30, la Prima TV. in prima editie, dosarele in care au fost anchetati si condamnati Gigi Becali si George Copos vor fi dezvatute de Marius Saizu, gazda productiei. Desi are incredere in independenta jutitiei, Saizu spune ca Romania sufera inca de flagelul coruptiei.

Teodor Melescanu, la Realitatea TV: Am acceptat numirea la Externe doar pentru romanii din Diaspora si am si reusit/ Violentele de la sectii nu au fost normale

Teodor Melescanu, fostul ministru de Externe, a declarat la Realitatea TV ca a acceptat numirea ca sef al diploamtiei romane nu pentru a ajuta PSD-ul ci doar pentru a-i ajuta pe romanii din Diaspora sa voteze, lucru pe care considera ca l-a facut cu brio. Nimic nu poate scuza violentele de la sectiile de vot. Si mie nu-mi convin multe din cele ce-mi spuneti dar nu sar sa va dau una in cap, a declarat Melescanu.

Generatia de Aur joaca pentru un fotbalist de 17 ani din Iasi

Mai multi fotbalisti ai Generatiei de Aur vor participa la un meci de binefacere, joi, de la ora 19, la Sala Polivalenta din Iasi.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2969 seconds )