Libnet.ro
UNICEF

20:00

Krasnoselskii: Presedintele moldovenilor sunt eu. in Republica Moldova deja e generatia celor care se cred romani VIDEO

Adevărul Adevărul,
Krasnoselskii: Presedintele moldovenilor sunt eu. in Republica Moldova deja e generatia celor care se cred romani VIDEO

Liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselskii, considera ca el poate fi numit presedintele tuturor moldovenilor, pentru ca moldovenii veritabili, in opinia sa, s-ar afla exclusiv in Transnistria. El a declarat ca cetatenii dintre Prut si Nistru au invatat istoria romanilor si refuza sa vorbeasca in limba moldoveneasca, motiv pentru care acestia nu mai sunt atat de aproape de ceea ce inseamna a fi moldovean. continuă pe Adevărul

Krasnoselskii: Presedintele moldovenilor sunt eu. in Republica Moldova deja e generatia care se crede romani VIDEO

Liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselskii, considera ca el poate fi numit drept presedintele tuturor moldovenilor, pentru ca moldovenii veritabili, in opinia sa, s-ar afla anume in Transnistria. El a declarat ca cetatenii dintre Prut si Nistru au invatat istoria romanilor si refuza sa vorbeasca in limba moldoveneasca, motiv petru care acestia nu mai sunt atat de aproape de etnia moldoveneasca.

Anatol Salaru: Republica Moldova are nevoie de arme moderne.Sa nu uitam ca in Transnsitria se afla un contingent care reprezinta o amenintare pentru noi

Presedintele executiv al Partidului Unitatii Nationale, fostul ministru al Apararii Anatol Salaru, considera ca procurarea de armament este o prioritate pentru Republica Moldova, in contextul in care trupele militare din Transnistria reprezinta o amenintare la adresa Chisinaului.

Ne exprimam vointa ferma de reintregire a Neamului. O scoala din Republica Moldova a votat o declaratie de unire cu Romania DOCUMENT

Dupa ce peste o suta de primarii din Republica Moldova au votat o declaratie simbolica de unire cu Romania, a venit randul si primei scoli din tara sa faca acelasi lucru. Opt profesori de la gimnaziul din satul Bogzesti, Telenesti, au semnat o declaratie simbolica de unire.

Banca Nationala a primit raportul final al Kroll. Acesta va fi transmis organelor de ancheta din Republica Moldova

Banca Nationala a Moldovei BNM) anunta ca in seara zilei de marti, 6 martie, a primit raportul final despre investigatia fraudei bancare de la companiile Kroll si Steptoe Johnson. Documentul contine informatii despre frauda care a dus la insolvabilitatea a trei banci din Republica Moldova: Banca de Economii S. , Banca Sociala S. si Unibank S.

Numarul primariilor din Republica Moldova care au votat declaratiile de unire cu Romania a ajuns la 100

Daca la nivelul administratiei centrale nimeni din Republica Moldova nu-si asuma initiativa de a promova ideea unirii cu Romania, autoritatile locale par mai indraznete in acest sens. Dupa ce pe 23 ianuarie primarul si majoritatea consilierilor locali din Primaria satului Parcova, Edinet, au votat o declaratie simbolica de unire, fiind prima localitate care a semnat documentul respectiv, marti, 6 martie, numarul acestor primarii a ajuns la 100.

VIDEO Primarii din Republica Moldova care au votat declaratiile de unire, asteptati pe 10 martie la Iasi

Primarii si consilierii locali din cele peste 90 de primarii din Republica Moldova care au semnat declaratiile simbolice de unire cu Romania se vor aduna pe 10 martie, la Iasi, pentru a participa la Conferinta alesilor locali unionisti.

Au fost lansate primele tichete de masa din Republica Moldova. Cum arata acestea

Lansarea primelor tichete de masa din Republica Moldova de catre grupul francez Up a avut loc marti, 6 martie, la Chisinau. Implementarea sistemului tichetelor de masa are loc conform prevederilor Legii cu privire la tichetele de masa, care a intrat in vigoare de la 1 ianuarie 2018.

Gabriela Firea, vizita in Republica Moldova: Primarul Capitalei a anuntat ca vrea sa ajute Chisinaul sa se dezvolte ca un oras smart (VIDEO)

Gabriela Firea, in vizita la Chisinau. Primarul Capitalei s-a intalnit cu omologul sau din Republica Moldova. Acestea au pus la punct un program de colaborare intre cele doua orase, informeaza B1.

Un jurnalist a fost lovit cu lopata de paznicul casei unui afacerist controversat din Republica Moldova (VIDEO)

Scene halucinante in Republica Moldova! Echipa de filmare a televiziunii Jurnal TV a fost atacata cu lopata de curatat zapada de catre un paznic al casei mului de afaceri Iuri Luncasu, un apropiat al oligarhului.

Un deputat de Iasi lanseaza declaratia de unire a Romaniei cu Republica Moldova

Deputatul Petru Movila, presedintele PMP Iasi, a anuntat ca va propune Consiliului Local Iasi sa lan.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )