Libnet.ro
UNICEF

08:30

Kremlin: Presedintele Vladimir Putin nu a initiat niciodata o cursa de inarmare nucleara

România Liberă România Liberă,
Kremlin: Presedintele Vladimir Putin nu a initiat niciodata o cursa de inarmare nucleara

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, nu a initiat niciodata o cursa de inarmare, a declarat purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dimitri Peskov, dupa ce republicanul Donald Trump si-a anuntat planurile de consolidare a arsenalului nuclear al Statelor Unite. continuă pe România Liberă

Kremlin: Presedintele Putin nu ar initia niciodata o cursa a inarmarii

Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dimitri Peskov, a declarat vineri dupa-amiaza ca presedintele Rusiei, Vladimir Putin, nu a initiat niciodata o cursa de inarmare, dupa ce republicanul Donald Trump si-a anuntat planurile de consolidare a arsenalului nuclear al Statelor Unite, transmite Reuters.

CIO a deschis proceduri disciplinare impotriva a 28 de sportivi rusi/ Vladimir Putin: Rusia nu a avut niciodata un sistem de dopaj de stat

Comitetul International Olimpic CIO) a anuntat, vineri, ca a deschis proceduri disciplinare ce vizeaza 28 de sportivi rusi care au participat la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci. Tot vineri, presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca Rusia nu a avut niciodata un sistem de sustinere a dopajului controlat de stat.

Vladimir Putin: Le cer serviciilor speciale sa ia masuri suplimentare pentru a asigura securitatea in interiorul Rusiei si in strainatate

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a cerut serviciilor sale secrete sa intareasca masurile de securitate, la o zi dupa asasinarea ambasadorului rus la Ankara de catre un politist turc.

Vladimir Putin este multumit ca in 2016 a realizat aproape tot ce si-a dorit: Nimeni, in afara de noi, nu credea ca Donald Trump poate fi ales presedinte al Statelor Unite

Presedintele Rusieim, Vladimir Putin, a sustinut o conferinta de presa, deja o traditie a mandatului sau, in care a facut bilantul obiectivelor indeplinite in anul 2016.

Vladimir Putin VREA SA MEARGA iN SUA: Astept INVITATIA lui Trump

Presedintele rus Vladimir Putin a tinut vineri o conferinta de maraton de trei ore si jumatate in care a vorbit atat despre situatia interna din Rusia, cat si despre relatiile pe care le are.

Vladimir Putin: Nimic neobisnuit in angajamentul lui Donald Trump de a consolida fortele nucleare ale Statelor Unite

Presedintele rus Vladimir Putin a apreciat vineri, in conferinta sa anuala de presa, ca declaratia presedintelui-ales american Donald Trump despre necesitatea ca Statele Unite sa-si consolideze capacitatile nucleare nu reprezinta o surpriza si este.

FOTO: Vladimir Putin si alti oficiali rusi au participat la o ceremonie funerara in memoria ambasadorului asasinat la Ankara

Rusia a organizat, joi, o ceremonie funerara solemna in memoria ambasadorul rus Andrei Karlov, care a fost ucis la Ankara. La eveniment a luat parte si presedintele rus Vladimir Putin.

Vladimir Putin, socat de brutalitatea atacului de la Berlin

Presedintele rus Vladimir Putin a fost socat de brutalitatea si cinismul atacului comis, luni, la targul de Craciun din Berlin, potrivit Kremlinului, citat de France Presse.

UPDATE Vladimir Putin ordona intarirea fortei de atac nuclear, pentru a putea penetra orice scut antiracheta

Vladimir Putin a ordonat joi intarirea in 2017 a fortei de atac nuclear, astfel incat sa fie capabila sa strapunga orice scut antiracheta, similar celui instalat de Washington in Europa de est, inclusiv in Romania, scrie AFP.

Vladimir Putin cere serviciilor secrete sa intareasca masurile de securitate

Vladimir Putin le-a cerut serviciilor sale secrete sa intareasca masurile de securitate, dupa incidentul petrecut la Ankara in urma caruia ambasadorul rus a fost asasinat, potrivit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )