Libnet.ro
UNICEF

10:30

Kuweitul injecteaza 500 milioane euro in companiile din Italia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Kuweitul injecteaza 500 milioane euro in companiile din Italia

Fondul suveran al Kuweitului va investi 500 de milioane de euro 676 milioane de dolari) in companiile din Italia, printr-o societate creata special cu un fond strategic de investitii din tara europeana. continuă pe Ziarul Bursa

TotalSoft a inregistrat afaceri de 27,07 milioane euro in 2013

TotalSoft anunta inchiderea anului financiar 2013 cu o cifra de afaceri consolidata de 27,07 milioane euro si un EBITDA de 4,9 milioane euro, se arata intr-un comunicat de presa trimis redac and tiei.

Lichiditate de aproape 2,4 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de peste 10,74 milioane lei aproximativ 2,4 milioane euro).

Producatorul slovac de lactate Koliba estimeaza afaceri de 5,5 milioane euro in Romania, in acest an

Producatorul slovac de cascaval si unt Koliba se asteapta anul acesta la o cifra de afaceri de 5,5 milioane euro pe piata romaneasca, cu 57% mai mare comparativ cu rezultatul din 2013, de 3,5 milioane euro.

Lichiditate de peste 3,6 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de peste 16,37 milioane lei aproximativ 3,64 milioane euro).

Comisia Europeana a alocat 100 milioane euro Romaniei pentru a combate somajul in randul tinerilor

Comisia Europeana a alocat Romaniei circa 100 milioane euro in cadrul Youth Employment Initiative pentru a combate somajul in randul tinerilor, se arata intr-un comunicat al CE. Youth Employment Initiative este.

Iulian Dascalu a avut venituri de aproape 65 milioane euro din mall-urile Iulius si complexul Palas Iasi

Cele patru centre comerciale Iulius Mall si complexul Palas Iasi, detinute de omul de afaceri Iulian Dascalu, au avut anul trecut o cifra de afaceri cumulata de 64,56 milioane euro, cu 16% mai mare decat in 2012, potrivit datelor transmise de Iulius.

Complexul rezidential Ibiza Sol a inregistrat anul trecut incasari de aproape 5 milioane euro

Complexul rezidential Ibiza Sol, situat in zona de nord a Capitalei, a avut anul trecut incasari totale de 4,89 milioane euro, inregistrand un numar de 89 de contracte incheiate, din care 46 au fost acorduri de vanzare-cumparare si 43 de inchiriere.

in goana dupa bani, un roman din Italia a rapit o pisica!

Un caz de rapire mai curand comic a avut loc in Italia si are in prim plan un roman de 39 de ani. Ramas lefter, barbatul a incercat sa isi rotunjeasca veniturile jefuind un magazin. Cei cativa euro.

Nokia a vandut subsidiara din Romania catre Nokia Finland Oy pentru 18,8 milioane euro

Nokia Corporation, asociatul unic al Nokia Romania, a vandut toate partile sociale catre Nokia Finland Oy pentru suma de18,84 de milioane de euro. Tranzactia face parte din procesul de pregatire a diviziei de.

Nokia a vandut filiala din Romania catre alta entitate din grup pentru 18,8 milioane euro

Nokia Corporation, asociatul unic al Nokia Romania, a vandut toate partile sociale catre Nokia Finland Oy pentru 18,84 milioane de euro, operatiunea fiind parte a procesului de pregatire a diviziei de telefoane a grupului finalandez pentru tranzitia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )