Libnet.ro
UNICEF

19:30

Lafarge Romania investeste peste 40 mil. lei intr-o statie de co-procesare a deseurilor solide municipale in Medgidia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Lafarge Romania investeste peste 40 mil. lei intr-o statie de co-procesare a deseurilor solide municipale in Medgidia

Lafarge Romania a inceput, o data cu 22 mai 2014, proiectul Constructie statie de co-procesare deseuri solide municipale si utilizarea lor ca si combustibili alternativi in procesul de fabricatie, in vederea eficientizarii productiei de ciment. continuă pe Wall-Street Ro

Report la Loto: Premiile de peste 25 mil. lei nu au fost castigate

Premiile categoriei I la Loto 6/49 si Joker, de peste 13,6 milioane de lei si, respectiv, aproape 12,2 milioane de lei, nu au fost castigate, fiind reportate pentru urmatoarea extragere.

Carpatica Asig: pierderi de 30,3 mil. lei in 2013, de patru ori mai mari fata de anul precedent

Carpatica Asig Sibiu a incheiat anul trecut cu pierderi de 30,3 milioane de lei, in crestere cu peste 330% fata de 2012, fiind al treilea an consecutiv in care societatea raporteaza un rezultat negativ, potrivit datelor asiguratorului.

Omniasig, despagubiri de peste 4 mil. euro pentru accidentul din Muntenegru de anul trecut

Suma despagubirilor aferente dosarelor de dauna solutionate si in curs de solutionare deschise in urma accidentului rutier al autocarului cu turisti romani produs in Muntenegru in iunie 2013 se ridica la peste 4,2 milioane euro, a anuntat marti Omniasig Vienna Insurance Group.

Metrorex: licitatie de peste 1 mld. lei pentru lucrarile la tronsonul Raul Doamnei - Eroilor

Metrorex scoate la licitatie lucrari la sectiunea Raul Doamnei - Eroilor, care face parte din tronsonul Drumul Taberei - Universitate, dar si la statia Valea Ialomitei, estimata la 1,06 miliarde de lei 241 milioane euro). Firmele care vor sa participe.

Metrorex liciteaza lucrari de peste 1 mld. lei la tronsonul Raul Doamnei - Eroilor

Metrorex scoate la licitatie lucrari la sectiunea Raul Doamnei-Eroilor, din tronsonul Drumul Taberei - Universitate, dar si la statia Valea Ialomitei, estimate la 1,06 miliarde de lei 241 milioane de euro). Firmele care vor sa participe trebuie sa depuna documentatia pana pe data de 12 august.

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )