Libnet.ro
UNICEF

06:00

Lagarde confirma noul acord al Romaniei cu FMI: reforma companiilor de stat va fi inclusa in acesta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Lagarde confirma noul acord al Romaniei cu FMI: reforma companiilor de stat va fi inclusa in acesta

Romania a facut progrese considerabile in domeniul fiscal, al sanatatii si in sectorul energetic pe parcursul ultimelor doua acorduri cu FMI, dar in privinta companiilor de stat sunt necesare mai multe masuri, care vor fi incluse in viitorul acord, a. continuă pe Wall-Street Ro

Va putea aduce noul acord cu FMI crestere economica?.

Directorul general FMI, Christine Lagarde, se va afla cu incepere de azi intr-o vizita de doua zile in Romania. Agenda vizitei, prima de la numirea lui Lagarde in functie, in iulie 2011, include o intalnire luni dupa amiaza cu premierul Victor Ponta si discutii cu oficiali si factori de decizie, precum si cu reprezentanti ai sectorului privat, ai societatii civile si mediului academic. Discutiile vor privi perspectivele economice actuale si provocarile care urmeaza. Potrivit unui comunicat .

Subiectele Zilei: Cel mai cinstit guvern, 13 remaniati de scandaluri; Presa italiana ataca Romania: Ne trimiteti infractori, va trimitem investitori!; Cum arata un lagar de munca din Siberia; Va putea aduce noul acord cu FMI crestere economica?

Catalin Predoiu: Eu am venit sa umplu ceaunul gol. Premierul din umbra al PDL, Catalin Predoiu, 45 de ani, spune ca nu a venit la ceaunul plin atunci. Cum merge sistemul de educatie finlandez, cel mai bun din lume. Invatamant gratuit, oferit doar de stat, ore mai scurte si mai eficiente.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )