Libnet.ro
UNICEF

17:30

Lansare iPhone 6 - comentam in direct la Adevarul Live de la ora 20.00

Adevărul Adevărul,
Lansare iPhone 6 - comentam in direct la Adevarul Live de la ora 20.00

In aceasta seara de la ora 20. 00, Apple lanseaza noul iPhone si probabil un ceas inteligent numit iWatch. playtech. ro va incepe de la acea ora o transmisiune in direct la Adevarul Live in care comentam in timp ce scriem lansarea iPhone. continuă pe Adevărul

Adevarul LIVE, ora 13.00/ Analiza sondalului INSCOP pentru prezidentiale

Darie Cristea, director de programe INSCOP Research, vine la Adevarul Live de la ora 13 pentru a explica cifrele ultimului sondaj care arata care este clasamentul candidatilor la presedintia Romaniei.

Adevarul Live, ora 11.00: directorul INSCOP, despre rezultatele ultimului sondaj

Directorul INSCOP, Remus Stefureac, si jurnalistul Dan Marinescu vor dezbate, la Adevarul Live de la ora 11. 00, rezultatele celui mai recent sondaj care ofera date cu privire la asteptarile romanilor de la viitorul presedinte.

Andreea Vasile si Andi Vasluianu, invitati la Adevarul Live de la ora 14

Sunt doi dintre cei mai in voga tineri actori romani, iar in momentul de fata pregatesc o piesa de pe Broadway, care va avea premiera saptamana viitoare. Andreea Vasile si Andi Vasluianu sunt invitatii jurnalistului Florin Ghioca la Adevarul Live, de la ora 14, intr-o discutie despre teatru si. teatru.

Care este cea mai buna bere si de ce e bine sa o bei, la Adevarul Live de la ora 15.00

Berea hidrateaza, racoreste si chiar hraneste. Daca ingrasa sau nu, care este sortimentul cel mai sanatos si cat de des e recomandat sa bem bere ne va spune medicul nutritionist Corina Zugravu la Adevarul Live de la ora 15.

Catalin Predoiu, la Adevarul Live, de la ora 11.00. Sustine ACL o noua suspendare a lui Traian Basescu?

Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, va discuta astazi, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre propunerea lui Calin Popescu Tariceanu de a initia o noua procedura de suspendare a presedintelui. Predoiu va anunta cati primari a pierdut PDL dupa intrarea in vigoare a ordonantei traseismului si va vorbi despre motiunea de cenzura pe care o pregatesc liderii ACL.

Adevarul live. Darie Cristea: Iohannis a depasit procentele PDL si PNL

Darie Cristea, director de programe INSCOP Research, vine la Adevarul Live de la ora 13. 00 pentru a explica cifrele ultimului sondaj care arata care este clasamentul candidatilor la Presedintia Romaniei.

Adevarul Live: UE vrea noi sanctiuni pentru Rusia. Ce sanse are armistitiul din Ucraina?

De la ora 12. 00, corespondentul Adevarul la Bruxelles, Cristian Unteanu, intra in direct la Adevarul Live pentru a discuta despre culisele summitului NATO de la sfarsitul saptamanii trecute, despre posibilitatea aplicarii unei noi runde de sanctiuni economice asupra Rusiei si despre sansele de reusita ale armistitiului incheiat vineri, in Ucraina, unde luptele continua insa in mai multe puncte.

Interviurile Adevarul - Reviro. Despre experienta unui MBA in China, la Adevarul Live de la ora 15:00

Invitata in platoul Adevarul Live este este Simona Lucaci, o tanara care a strabatut mari si tari la propriu si la figurat, pentru un MBA in China. A absolvit Facultatea de Stiinte Economice, Specializarea Finante Banci, din cadrul Universitatii Dunarea de Jos din Galati si a fost sefa de promotie. A urmat apoi un masterat, tot in Galati, in Management financiar-bancar.

Adevarul Live: la sase ani de la izbucnirea crizei, dezechilibrele structurale ameninta in continuare intreaga lume

De la ora 12. 00, economistul si profesorul universitar Daniel Daianu vine in studioul Adevarul Live pentru a realiza o radiografie a sistemului financiar global, analizand deficientele structurale care au aruncat intreaga lume in criza in urma cu sase ani, atunci cand falimentul gigantului bancar Lehman Brothers zguduia bursele si ne schimba viata.

Cum va arata Romania, in viziunea tinerilor, peste 50 de ani de la caderea comunismului? La Adevarul Live, de la 14.00

Cum va arata Romania, in plan politic, social, econimic dupa 50 de ani de la caderea regimului comunist? Este o provocare la care sunt invitati tinerii din toata tara sa raspunda in cadrul proiectului Romania 2039, despre care ne vor vorbi, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, Ioana Mare si Ana Maria Anghelescu, membre ale organizatiei Initiativa Tinerilor pentru Modernizarea Romaniei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )