Libnet.ro
UNICEF

17:30

El a lansat produsul pentru copii care a cucerit Vestul: 95% din vanzari sunt din strainatate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
El a lansat produsul pentru copii care a cucerit Vestul: 95% din vanzari sunt din strainatate

Marsupi Plus , unul dintre cele mai de succes produse pentru bebelusi lansate in Romania, a fost lansat in 1996 de sotii Madly ca un proiect social. cei doi tineri isi doreau ca ofere de lucru mamelor care isi cresteau singure copiii. La acel moment,. continuă pe Wall-Street Ro

CSA Steaua a redeschis Centrul de Fotbal pentru copii si juniori. Vom avea un meci FCSB - CSA Steaua?

Copii trebuie sa prezinte o adeverinta medicala prin care se certifica faptul ca sunt apti pentru efort fizic, pentru a putea sustine probele de efort impuse.

CSA Steaua Bucuresti redeschide portile Centrului de Fotbal pentru copii si juniori, dupa ce a reintrat in posesia marcii Steaua

CSA Steaua a anuntat prin intermediul contului de Facebook ca redeschide centrul de copii si juniori, Clubul Armatei facand selectii pentru copiii nascuti intre 2002 si 2006. Astfel, Clubul Sportiv al Armatei.

(P) Arta-Mobilei ne dezvaluie: Segmentul mobilier pentru copii, o afacere in crestere

Pe premisa ca orice copil are preferinte si orice parinte se straduieste sa ii ofere toate cele necesare, segmentul mobilier la categoria camerelor de copii castiga tot mai multa influenta pe piata de profil. O confirma cererile pe piata, statisticile.

Egiptul adopta o lege antiterorista care prevede amenzi pentru jurnalistii care publica informatii in contradictie cu comunicarile oficiale

Presedintele egiptean si-a dat acordul pentru implementarea unei legi antiteroriste care prevede amenzi pentru jurnalistii care publica informatii contradictorii cu cele comunicate oficial in cazul unor atentate.

Vesti bune pentru fermierii care au inregistrat pierderi din cauza secetei

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, a declarat, luni, ca fermierii care au inregistrat pierderi din cauza secetei la culturile insamantate in primavara vor primi despagubiri de.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )