Libnet.ro
UNICEF

17:30

Vesti bune pentru fermierii care au inregistrat pierderi din cauza secetei

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru fermierii care au inregistrat pierderi din cauza secetei

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, a declarat, luni, ca fermierii care au inregistrat pierderi din cauza secetei la culturile insamantate in primavara vor primi despagubiri de. continuă pe Antena3

Vesti bune pentru profesori. Din 20 august incepe plata drepturilor salariale castigate in Justitie

Profesorii din Galati au deschis in ultimii ani sute de procese legate de taierea abuziva de catre Guvern a unor sporuri si bonificatii. Potrivit Primariei Galati, suma totala care va fi platita profesorilor din oras este de circa doua milioane de euro.

Militari Shopping Center a inregistrat venituri din chirii de 2,91 milioane euro in primul semestru

Militari Shopping Center, detinut de Atrium European Real Estate, a inregistrat venituri nete de 2,91 milioane de euro in prima jumatate a anului, in scadere 4,1% fata de aceeasi perioada din 2014, cand au fost de 3,03 milioane euro, potrivit.

Egiptul adopta o lege antiterorista care prevede amenzi pentru jurnalistii care publica informatii in contradictie cu comunicarile oficiale

Presedintele egiptean si-a dat acordul pentru implementarea unei legi antiteroriste care prevede amenzi pentru jurnalistii care publica informatii contradictorii cu cele comunicate oficial in cazul unor atentate.

El a lansat produsul pentru copii care a cucerit Vestul: 95% din vanzari sunt din strainatate

Marsupi Plus , unul dintre cele mai de succes produse pentru bebelusi lansate in Romania, a fost lansat in 1996 de sotii Madly ca un proiect social. cei doi tineri isi doreau ca ofere de lucru mamelor care isi cresteau singure copiii. La acel moment,.

FOTO. Mirel Radoi, SUSPENDAT de UEFA. Amenda DRASTICA pentru Steaua. Care a fost reactia lui Gigi Becali

Mirel Radoi a stat pe banca echipei la meciruile din preliminariile Ligii Campionilor din acest an.

Business Report: Dezastru pentru porumbul romanesc, dupa seceta din iulie: a doua cea mai mare scadere din UE; Bomba cu ceas la CFR: Intarzierile lucrarilor de reabilitare a caii ferate acumuleaza 12 ani; CNADNR reia proiectele autostrazilor cu taxa

Dezvoltatorii mallului ParkLake din Bucuresti au obtinut finantare de la banci din Ungaria si Austria. Dezvoltatorii Sonae Sierra si. Masina care merge cu soare consuma cat un prajitor de paine. Imagineaza-ti o masina care are nevoie de la fel de multa energie precum.

Angela Merkel avertizeaza ca problema refugiatilor ar putea fi o provocare mai mare pentru Uniunea Europeana decat criza din Grecia

Cancelarul german, Angela Merkel, a condamnat duminica atacurile asupra unor centre pentru refugiati din Germania si a avertizat ca problema cererilor de azil s-ar putea doveni mai mare grava pentru Uniunea.

Care este secretul din spatele performantei Simonei Halep de la Rogers Cup

Simona Halep a ajuns in sferturile de la Rogers Cup, dupa o victorie muncita in fata lui Angelique Kerber. Site-ul oficial al WTA scrie ca un catalizator important al performantei Simonei a fost publicul, care a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2489 seconds )