Libnet.ro
UNICEF

20:00

Vesti bune pentru profesori. Din 20 august incepe plata drepturilor salariale castigate in Justitie

Adevărul Adevărul,
Vesti bune pentru profesori. Din 20 august incepe plata drepturilor salariale castigate in Justitie

Profesorii din Galati au deschis in ultimii ani sute de procese legate de taierea abuziva de catre Guvern a unor sporuri si bonificatii. Potrivit Primariei Galati, suma totala care va fi platita profesorilor din oras este de circa doua milioane de euro. continuă pe Adevărul

Gorghiu: Dupa discutiile tehnice din 20 august, ar trebui consultari politice pana in 24 august

ACTUALIZARE 14:43 Consultarile dintre partide pe tema Codului fiscal trebuie sa fie bazate pe argumente si toata lumea trebuie sa arate un comportament flexibil, a declarat, la RFI, copresedintele PNL Alina Gorghiu, opinand ca, dupa discutiile tehnice din 20 august, trebuie sa urmeze cele politice, intre 20 si 24 august. * TMF Group Romania: Procedurile fiscale au suferit 23 de modificari in primele 7 luni ale anului * Basescu: Iohannis a procedat corect trimitand Codul Fiscal inapoi * Fostul sef al Statului: PNL, un partid molusca.

Vesti bune pentru fermierii care au inregistrat pierderi din cauza secetei

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, a declarat, luni, ca fermierii care au inregistrat pierderi din cauza secetei la culturile insamantate in primavara vor primi despagubiri de.

Gorghiu: Dupa discutiile tehnice pe Cod din 20 august ar trebui consultari politice pana in 24 august

Consultarile dintre partide pe tema Codului Fiscal trebuie sa fie bazate pe argumente si toata lumea trebuie sa arate un comportament flexibil, a declarat copresedintele PNL Alina Gorghiu, opinand ca, dupa discutiile tehnice din 20 august, trebuie sa urmeze cele politice, intre 20 si 24 august.

Tarifele hotelurilor de pe litoral se vor reduce cu pana la 30% incepand din 20 august

Tarifele hotelurilor de pe litoral se vor diminua cu pana la 30% incepand de la jumatatea saptamanii viitoare, urmand sa ajunga la 90-210 lei pe noapte pentru un hotel de 3-4 stele din Mamaia si la 70-190.

Catalin Predoiu anunta data de 20 august pentru negocierile privind Codul Fiscal: S-a convenit data in urma discutiilor informale

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu, premierul din umbra al PNL, spune ca in urma discutiilor informale purtate intre liderii partidelor parlamentare s-a luat decizia ca negocierile pentru Codul Fiscal sa aiba loc pe 20 august.

Predoiu: Negocierile privind Codul Fiscal vor avea loc pe 20 august

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a anuntat, astazi pe Facebook, ca partidele parlamentare se vor intalni pe 20 august, in cadrul consultarilor privind reexaminarea Codului Fiscal, care urmeaza sa fie votat in sesiunea extraparlamentara programata sa inceapa pe 24 august.

Discutiile partidelor cu privire la reexaminarea Codului fiscal vor avea loc pe 20 august

Discutiile tehnice ale reprezentantilor partidelor cu privire la reexaminarea Codului fiscal vor avea loc pe 20 august, la Palatul Parlamentului, noteaza Agerpres. in urma discutiilor informale care au avut loc in.

UPDATE Negocierile pe Codul Fiscal, pe 20 august. Predoiu: Au avut loc intalniri informale in pregatirea acordului politic

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a anuntat ca discutia tehnica privind Codul Fiscal intre partidele parlamentare vor avea loc joi, 20 august, la ora 10. 00, la Palatul Parlamentului. Predoiu mentioneaza ca in acest sens au avut discutii informale in pregatirea acordului politic in acest sens. UPDATE Predoiu a declarat, la Digi24, ca data a fost convenita impreuna cu UNPR si asteapta confirmari si de la celelalte partide. UNPR a anuntat ca va fi reprezentat la negocieri de ministrul Eugen Nicolicea si senatorul Haralambie Vochitoiu.

Emotii pentru profesori in sesiunea a doua

Sesiunea a doua a examenului de bacalaureat din acest an este una care provoaca mari emotii. profesorilor. Evenimentele din aceasta vara - desfacerea contractelor de munca ale unor profesori supraveghetori, amenintarile lansate de ministrul Educatiei la adresa liceelor cu promovabilitate zero - sporesc ingrijorarea cadrelor didactice, luand o parte din presiune de pe umerii elevilor.

Steaua a scos la vanzare biletele pentru duelul cu Rosenborg

Clubul Steaua a anuntat, vineri, scoaterea la vanzare a biletelor de acces pentru spectatori la partida cu Rosenborg din barajul pentru grupele Ligii Europa. Meciul din 20 august va fi primul disputat de Steaua cu spectatori pe teren propriu in aceasta editie a cupelor europene, dupa ce la meciurile cu Trencin si Partizan portile au ramas inchise ca urmare a unei sanctiuni de la UEFA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )