Libnet.ro
UNICEF

23:00

Gorghiu: Dupa discutiile tehnice din 20 august, ar trebui consultari politice pana in 24 august

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gorghiu: Dupa discutiile tehnice din 20 august, ar trebui consultari politice pana in 24 august

ACTUALIZARE 14:43 Consultarile dintre partide pe tema Codului fiscal trebuie sa fie bazate pe argumente si toata lumea trebuie sa arate un comportament flexibil, a declarat, la RFI, copresedintele PNL Alina Gorghiu, opinand ca, dupa discutiile tehnice din 20 august, trebuie sa urmeze cele politice, intre 20 si 24 august. * TMF Group Romania: Procedurile fiscale au suferit 23 de modificari in primele 7 luni ale anului * Basescu: Iohannis a procedat corect trimitand Codul Fiscal inapoi * Fostul sef al Statului: PNL, un partid molusca. continuă pe Ziarul Bursa

Gorghiu: Dupa discutiile tehnice pe Cod din 20 august ar trebui consultari politice pana in 24 august

Consultarile dintre partide pe tema Codului Fiscal trebuie sa fie bazate pe argumente si toata lumea trebuie sa arate un comportament flexibil, a declarat copresedintele PNL Alina Gorghiu, opinand ca, dupa discutiile tehnice din 20 august, trebuie sa urmeze cele politice, intre 20 si 24 august.

Tarifele hotelurilor de pe litoral se vor reduce cu pana la 30% incepand din 20 august

Tarifele hotelurilor de pe litoral se vor diminua cu pana la 30% incepand de la jumatatea saptamanii viitoare, urmand sa ajunga la 90-210 lei pe noapte pentru un hotel de 3-4 stele din Mamaia si la 70-190.

Gorghiu sustine ca sunt necesare si CONSULTARI POLITICE pe Codul Fiscal

Intr-un interviu pentru postul de radio RFI, Alina Gorghiu, copresedintele Partidului National Liberal, sustine ca dupa discutiile tehnice de joi, 20 august, pe tema Codului Fiscal, partidele politice ar trebui sa aiba si o runda de consultari politice intre 20 si 24 august.

Vesti bune pentru profesori. Din 20 august incepe plata drepturilor salariale castigate in Justitie

Profesorii din Galati au deschis in ultimii ani sute de procese legate de taierea abuziva de catre Guvern a unor sporuri si bonificatii. Potrivit Primariei Galati, suma totala care va fi platita profesorilor din oras este de circa doua milioane de euro.

Discutiile partidelor cu privire la reexaminarea Codului fiscal vor avea loc pe 20 august

Discutiile tehnice ale reprezentantilor partidelor cu privire la reexaminarea Codului fiscal vor avea loc pe 20 august, la Palatul Parlamentului, noteaza Agerpres. in urma discutiilor informale care au avut loc in.

Predoiu: Negocierile privind Codul Fiscal vor avea loc pe 20 august

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a anuntat, astazi pe Facebook, ca partidele parlamentare se vor intalni pe 20 august, in cadrul consultarilor privind reexaminarea Codului Fiscal, care urmeaza sa fie votat in sesiunea extraparlamentara programata sa inceapa pe 24 august.

Catalin Predoiu anunta data de 20 august pentru negocierile privind Codul Fiscal: S-a convenit data in urma discutiilor informale

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu, premierul din umbra al PNL, spune ca in urma discutiilor informale purtate intre liderii partidelor parlamentare s-a luat decizia ca negocierile pentru Codul Fiscal sa aiba loc pe 20 august.

UPDATE Negocierile pe Codul Fiscal, pe 20 august. Predoiu: Au avut loc intalniri informale in pregatirea acordului politic

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a anuntat ca discutia tehnica privind Codul Fiscal intre partidele parlamentare vor avea loc joi, 20 august, la ora 10. 00, la Palatul Parlamentului. Predoiu mentioneaza ca in acest sens au avut discutii informale in pregatirea acordului politic in acest sens. UPDATE Predoiu a declarat, la Digi24, ca data a fost convenita impreuna cu UNPR si asteapta confirmari si de la celelalte partide. UNPR a anuntat ca va fi reprezentat la negocieri de ministrul Eugen Nicolicea si senatorul Haralambie Vochitoiu.

Extragerea LOTO din 16 august. Numerele castigatoare la Loto 6/49, Joker si Noroc

Duminica au loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc, dupa ce la tragerile loto de joi, Loteria Romana a acordat 11. 477 de castiguri in valoare totala de 975. 481 lei, potrivit loto. ro.

Seful Pro TV il apara pe Maruta, dupa scandalul violului din Vaslui

Seful Pro TV, Aleksandras Cesnavicius, a explicat, pentru Hotnews, ca echipa La Maruta nu a gresit cu nimic atunci cand a intervievat-o pe victima violului din Vaslui si i-a dezvaluit identitatea, intrucat Pro TV ar fi actionat incorect daca nu i-ar fi oferit, la cerere, sansa de a vorbi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )