Libnet.ro
UNICEF

23:00

UPDATE Negocierile pe Codul Fiscal, pe 20 august. Predoiu: Au avut loc intalniri informale in pregatirea acordului politic

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Negocierile pe Codul Fiscal, pe 20 august. Predoiu: Au avut loc intalniri informale in pregatirea acordului politic

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a anuntat ca discutia tehnica privind Codul Fiscal intre partidele parlamentare vor avea loc joi, 20 august, la ora 10. 00, la Palatul Parlamentului. Predoiu mentioneaza ca in acest sens au avut discutii informale in pregatirea acordului politic in acest sens. UPDATE Predoiu a declarat, la Digi24, ca data a fost convenita impreuna cu UNPR si asteapta confirmari si de la celelalte partide. UNPR a anuntat ca va fi reprezentat la negocieri de ministrul Eugen Nicolicea si senatorul Haralambie Vochitoiu. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Iohannis nu promulga Codul Fiscal doar fiindca l-am facut noi

Premierul Victor Ponta a declarat ca presedintele Klaus Iohannis nu a vrut sa promulge Codul Fiscal deoarece a fost realizat de PSD.

Catalin Predoiu anunta data de 20 august pentru negocierile privind Codul Fiscal: S-a convenit data in urma discutiilor informale

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu, premierul din umbra al PNL, spune ca in urma discutiilor informale purtate intre liderii partidelor parlamentare s-a luat decizia ca negocierile pentru Codul Fiscal sa aiba loc pe 20 august.

Predoiu: Negocierile privind Codul Fiscal vor avea loc pe 20 august

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a anuntat, astazi pe Facebook, ca partidele parlamentare se vor intalni pe 20 august, in cadrul consultarilor privind reexaminarea Codului Fiscal, care urmeaza sa fie votat in sesiunea extraparlamentara programata sa inceapa pe 24 august.

Cand incep negocierile privind Codul fiscal

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a anuntat, vineri, ca partidele parlamentare se vor intalni pe 20 august, in cadrul consultarilor privind reexaminarea Codului Fiscal, care urmeaza sa fie votat in.

Discutiile pe Codul Fiscal, saptamana viitoare. Ce partide participa la dezbateri

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PNL, a anuntat, vineri, ca liderii partidelor au stabilit ca de data de 20 august vor avea loc discutiii despre Codul Fiscal.

Discutiile pe Codul Fiscal, saptamana viitoare. Ce partide participa la negocieri

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PNL, a anuntat, vineri, ca liderii partidelor au stabilit ca de data de 20 august vor avea loc discutiii despre Codul Fiscal.

Discutiile partidelor cu privire la reexaminarea Codului fiscal vor avea loc pe 20 august

Discutiile tehnice ale reprezentantilor partidelor cu privire la reexaminarea Codului fiscal vor avea loc pe 20 august, la Palatul Parlamentului, noteaza Agerpres. in urma discutiilor informale care au avut loc in.

Ponta, despre consultarile pe Codul fiscal: Pentru mine, linia rosie este 20% TVA

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, referitor la negocierile care urmeaza sa aiba loc intre partide pe tema noului Cod fiscal, ca, din punctul sau de vedere, linia rosie ar fi reducerea la 20% a TVA.

Ponta, despre consultarile pe Codul fiscal: Pentru mine, linia rosie este 20% TVA

Premierul Victor Ponta a declarat, ieri seara, referitor la negocierile care urmeaza sa aiba loc intre partide pe tema noului Cod fiscal, ca, din punctul sau de vedere, linia rosie ar fi reducerea la 20% a TVA.

Ialomitianu, despre Codul Fiscal: Teodorovici sa prezinte cum compenseaza scaderea taxelor

Ialomitianu sustine ca reducerea TVA in doua trepte, intai la 20% si, la sfarsitul anului la 19%, nu ar rezolva poblema.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )