Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ialomitianu, despre Codul Fiscal: Teodorovici sa prezinte cum compenseaza scaderea taxelor

România Liberă România Liberă,
Ialomitianu, despre Codul Fiscal: Teodorovici sa prezinte cum compenseaza scaderea taxelor

Ialomitianu sustine ca reducerea TVA in doua trepte, intai la 20% si, la sfarsitul anului la 19%, nu ar rezolva poblema. continuă pe România Liberă

Discutiile pe Codul Fiscal, saptamana viitoare. Ce partide participa la dezbateri

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PNL, a anuntat, vineri, ca liderii partidelor au stabilit ca de data de 20 august vor avea loc discutiii despre Codul Fiscal.

Discutiile pe Codul Fiscal, saptamana viitoare. Ce partide participa la negocieri

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PNL, a anuntat, vineri, ca liderii partidelor au stabilit ca de data de 20 august vor avea loc discutiii despre Codul Fiscal.

Victor Ponta: Iohannis nu promulga Codul Fiscal doar fiindca l-am facut noi

Premierul Victor Ponta a declarat ca presedintele Klaus Iohannis nu a vrut sa promulge Codul Fiscal deoarece a fost realizat de PSD.

Catalin Predoiu anunta data de 20 august pentru negocierile privind Codul Fiscal: S-a convenit data in urma discutiilor informale

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu, premierul din umbra al PNL, spune ca in urma discutiilor informale purtate intre liderii partidelor parlamentare s-a luat decizia ca negocierile pentru Codul Fiscal sa aiba loc pe 20 august.

UPDATE Negocierile pe Codul Fiscal, pe 20 august. Predoiu: Au avut loc intalniri informale in pregatirea acordului politic

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a anuntat ca discutia tehnica privind Codul Fiscal intre partidele parlamentare vor avea loc joi, 20 august, la ora 10. 00, la Palatul Parlamentului. Predoiu mentioneaza ca in acest sens au avut discutii informale in pregatirea acordului politic in acest sens. UPDATE Predoiu a declarat, la Digi24, ca data a fost convenita impreuna cu UNPR si asteapta confirmari si de la celelalte partide. UNPR a anuntat ca va fi reprezentat la negocieri de ministrul Eugen Nicolicea si senatorul Haralambie Vochitoiu.

Eugen Teodorovici, intre Codul fiscal si petrecerile de pe litoral: Alaturi de iubita si de prieteni, ministrul Casanova s-a racorit la un sprit de vara (VIDEO)

Distractiile de la malul marii ii priesc de minune ministrului de Finante Eugen Teodorovici. Dupa ce saptamana trecuta a petrecut pana in zorii zilei intr-un club exclusivist din nordul statiunii Mamaia,.

Ponta, despre consultarile pe Codul fiscal: Pentru mine, linia rosie este 20% TVA

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, referitor la negocierile care urmeaza sa aiba loc intre partide pe tema noului Cod fiscal, ca, din punctul sau de vedere, linia rosie ar fi reducerea la 20% a TVA.

Ponta, despre consultarile pe Codul fiscal: Pentru mine, linia rosie este 20% TVA

Premierul Victor Ponta a declarat, ieri seara, referitor la negocierile care urmeaza sa aiba loc intre partide pe tema noului Cod fiscal, ca, din punctul sau de vedere, linia rosie ar fi reducerea la 20% a TVA.

Cand incep negocierile privind Codul fiscal

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a anuntat, vineri, ca partidele parlamentare se vor intalni pe 20 august, in cadrul consultarilor privind reexaminarea Codului Fiscal, care urmeaza sa fie votat in.

Tariceanu: Salariile bugetarilor trebuie sa creasca, dar masura nu se poate aplica fara Codul Fiscal

Salariilor bugetarilor pot si trebuie sa creasca, in acelasi timp cu salariile din mediul privat, insa noua lege a salarizarii nu poate fi pusa in aplicare fara noul Cod fiscal, spune presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )