Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Iohannis nu promulga Codul Fiscal doar fiindca l-am facut noi

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta: Iohannis nu promulga Codul Fiscal doar fiindca l-am facut noi

Premierul Victor Ponta a declarat ca presedintele Klaus Iohannis nu a vrut sa promulge Codul Fiscal deoarece a fost realizat de PSD. continuă pe România Liberă

Ponta, despre consultarile pe Codul fiscal: Pentru mine, linia rosie este 20% TVA

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, referitor la negocierile care urmeaza sa aiba loc intre partide pe tema noului Cod fiscal, ca, din punctul sau de vedere, linia rosie ar fi reducerea la 20% a TVA.

Ponta, despre consultarile pe Codul fiscal: Pentru mine, linia rosie este 20% TVA

Premierul Victor Ponta a declarat, ieri seara, referitor la negocierile care urmeaza sa aiba loc intre partide pe tema noului Cod fiscal, ca, din punctul sau de vedere, linia rosie ar fi reducerea la 20% a TVA.

LIVETEXT Ponta, despre consultarile privind Codul Fiscal: Sa ne vedem sa ce? Sa le explicam celor de la PNL ce au votat? Nu merge nimeni de la Guvern

Premierul Victor Ponta este invitat in aceasta seara, de la 20. 30, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3, moderata de Razvan Dumitrescu. Premierul va discuta despre noul Cod Fiscal, trimis de presedintele Klaus Iohannis spre reexaminare in Parlament si care urmeaza sa fie votat in sesiunea extraparlamentara programata sa inceapa pe 24 august, dar si despre posibilul final de mandat al sau in fruntea Guvernului.

Victor Ponta: PNL zicea ca nu-l mai apuca pe Ponta Codul, ca-l da jos DNA-ul. Uite ca sunt prim-ministru

Premierul Victor Ponta a comentat ironic declaratia PNL-ului care spunea ca acesta nu va mai apuca Codul Fiscal in functia de sef al executivului. PNL zicea ca nu-l mai apuca pe Ponta Codul, ca-l da jos DNA-ul.

Victor Ponta: Investitiile straine directe in tara noastra au crescut in primele 6 luni cu aproape 40%. Daca adoptam Noul Cod Fiscal cu siguranta pana in 2016 aceasta crestere se poate dubla

Premierul Victor Ponta a declarat ca prin introducerea Noului Cod Fiscal, investitiile straine in tara noastra ar putea creste, precizand ca totul depinde doar de noi. Economy - investitiile.

Catalin Predoiu anunta data de 20 august pentru negocierile privind Codul Fiscal: S-a convenit data in urma discutiilor informale

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu, premierul din umbra al PNL, spune ca in urma discutiilor informale purtate intre liderii partidelor parlamentare s-a luat decizia ca negocierile pentru Codul Fiscal sa aiba loc pe 20 august.

UPDATE Negocierile pe Codul Fiscal, pe 20 august. Predoiu: Au avut loc intalniri informale in pregatirea acordului politic

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a anuntat ca discutia tehnica privind Codul Fiscal intre partidele parlamentare vor avea loc joi, 20 august, la ora 10. 00, la Palatul Parlamentului. Predoiu mentioneaza ca in acest sens au avut discutii informale in pregatirea acordului politic in acest sens. UPDATE Predoiu a declarat, la Digi24, ca data a fost convenita impreuna cu UNPR si asteapta confirmari si de la celelalte partide. UNPR a anuntat ca va fi reprezentat la negocieri de ministrul Eugen Nicolicea si senatorul Haralambie Vochitoiu.

Discutiile pe Codul Fiscal, saptamana viitoare. Ce partide participa la dezbateri

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PNL, a anuntat, vineri, ca liderii partidelor au stabilit ca de data de 20 august vor avea loc discutiii despre Codul Fiscal.

Discutiile pe Codul Fiscal, saptamana viitoare. Ce partide participa la negocieri

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PNL, a anuntat, vineri, ca liderii partidelor au stabilit ca de data de 20 august vor avea loc discutiii despre Codul Fiscal.

Victor Ponta: Nu poti sa guvernezi tara cu Predoiu

Premierul Victor Ponta a declarat ca presedintele Klaus Iohannis nu ar avea pe cine sa numeasca prim-ministru de la PNL, intrucat cu Catalin Predoiu, cel propus de liberali pentru aceasta functie, nu se poate guverna.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )