Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Nu poti sa guvernezi tara cu Predoiu

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta: Nu poti sa guvernezi tara cu Predoiu

Premierul Victor Ponta a declarat ca presedintele Klaus Iohannis nu ar avea pe cine sa numeasca prim-ministru de la PNL, intrucat cu Catalin Predoiu, cel propus de liberali pentru aceasta functie, nu se poate guverna. continuă pe România Liberă

Victor Ponta: PNL nu are pe nimeni. Nu poti sa guvernezi tara cu toti Predoii

Premierul Victor Ponta este de parere ca PNL nu are pe nimeni cu care sa poata guverna. Seful Executivului a precizat ca tara nu poate fi condusa de toti Predoii, explicand ca PNL a mai fost la guvernare.

Victor Ponta va efectua o vizita de lucru la Chisinau: Premierul si omologul sau moldovean vor discuta despre temele prioritate de colaborare bilaterala

In cursul zilei de astazi, 13 august 2015, Primul Ministru Victor Ponta a avut o convorbire telefonica cu Premierul Republicii Moldova, Valeriu Strelet. Cu acest prilej seful Executivului a transmis urari de.

Victor Ponta: Banuiesc ca viitorul sef al ANAF e Blejnar

Victor Ponta a declarat ca, avand in vedere faptul ca Marcel Hoara a revenit in PNL, atunci seful ANAF va fi Sorin Blejnar.

Victor Ponta: Investitiile straine directe in tara noastra au crescut in primele 6 luni cu aproape 40%. Daca adoptam Noul Cod Fiscal cu siguranta pana in 2016 aceasta crestere se poate dubla

Premierul Victor Ponta a declarat ca prin introducerea Noului Cod Fiscal, investitiile straine in tara noastra ar putea creste, precizand ca totul depinde doar de noi. Economy - investitiile.

Victor Ponta, la Antena 3: Ne pregatim pentru despagubiri pentru cei cu terenurile afectate de seceta / Categoric sunt tensiuni in relatiile romano - ungare. Exista o limita peste care nu mai intoarcem obrazul

Premierul Victor Ponta a declarat vineri seara, la Antena 3, ca a discutat cu ministrul Agriculturii Daniel Constantin despre acordarea de despagubiri agricultorilor ale caror culturi fost afectate de seceta din acest an, precizand ca ca seceta va afecta datele economice de sfarsit de an. Premierul a mai afirmat, referindu-se la declaratiile Insarcinatului cu afaceri al Ambasadei Ungariei la Bucuresti, Nagy Karoly Zoltan, intr-un interviu acordat cotidianului Romania Libera, ca a discutat cu ministrul de Externe roman Bogdan Aurescu si ca exista o limita peste care nu mai intoarcem obrazul. Intrebat despre starea relatiilor romano-ungare, premierul Ponta a confirmat ca acestea sunt categoric tensionate, adaugand totusi ca aceasta situatie este gestionabila.

Anuntul lui Victor Ponta despre economia romaneasca

Premierul Victor Ponta apreciaza ca o crestere economica de 3,7% inregistrata de Romania in semestrul I din 2015, conform datelor Eurostat, nu e un lucru rau si plaseaza tara noastra pe locul II in Uniunea.

Ce a spus Victor Ponta despre relatia lui cu Viktor Orban

Premierul Victor Ponta a declarat pentru Antena 3 ca nu are niciun fel de relatie cu omologul sau ungar, Viktor Orban, in conditiile in care este prieten cu majoritatea premierilor din zona.

Victor Ponta: O sa dam despagubiri pentru terenurile afectate de seceta

Premierul Victor Ponta a declarat ca s-a consultat cu ministrul Agriculturii si au stabilit ca Guvernul va acorda despagubiri pentru terenurile afectate de seceta.

Victor Ponta: Iohannis nu promulga Codul Fiscal doar fiindca l-am facut noi

Premierul Victor Ponta a declarat ca presedintele Klaus Iohannis nu a vrut sa promulge Codul Fiscal deoarece a fost realizat de PSD.

Ion Cristoiu: Plecarea lui Victor Ponta de la sefia Guvernului depinde de soarta Coalitiei. Va ceda Gabriel Oprea?

Premierul Victor Ponta a declarat intr-un interviu televizat ca nu are intentia sa demisioneze din fruntea Guvernului, asa cum se zvonea in presa zilele trecute si a subliniat ca singura conditie care l-ar face.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )