Libnet.ro
UNICEF

06:00

Victor Ponta va efectua o vizita de lucru la Chisinau: Premierul si omologul sau moldovean vor discuta despre temele prioritate de colaborare bilaterala

B1 B1,
Victor Ponta va efectua o vizita de lucru la Chisinau: Premierul si omologul sau moldovean vor discuta despre temele prioritate de colaborare bilaterala

In cursul zilei de astazi, 13 august 2015, Primul Ministru Victor Ponta a avut o convorbire telefonica cu Premierul Republicii Moldova, Valeriu Strelet. Cu acest prilej seful Executivului a transmis urari de. continuă pe B1

FOTO Cum a petrecut Victor Ponta la Tbilisi: din tribuna oficiala, la Supercupa, in crama

Premierul Victor Ponta a fost, marti seara, la Tbilisi, unde a asistat la meciul de fotbal din Supercupa Europei dintre Barcelona si Sevilla, iar inainte de meci, premierul a participat la o cina oficiala organizata de omologul sau din Georgia, Irakli Garibasvili, dar si la o degustare de vinuri.

Victor Ponta, asteptat la Tbilisi la Supercupa Europei. El a fost invitat si la o cina oficiala - presa georgiana

Prim-ministrul Victor Ponta a fost invitat de catre omologul sau georgian, Irakli Garibashvili, sa asiste la meciul de Supercupa UEFA care are loc in aceasta seara la Tbilisi, scrie presa georgiana.

VIDEO Imagini cu Victor Ponta la Tbilisi: premierul, la o degustare de vinuri cu omologul sau georgian

Premierul Victor Ponta se afla marti seara la Tbilisi, unde asista la meciul pentru Supercupa Europei dintre Barcelona si Sevilla. Inainte de a asista la partida de fotbal, premierul a participat la o cina oficiala organizata de omologul sau din Georgia. Potrivit unor imagini postate pe pagina de Facebook a premierului georgian Irakli Garibashvili, Victor Ponta a fost si la o degustare de vinuri.

Victor Ponta, intr-o crama din Tbilisi alaturi de omologul sau din Georgia

Premierul Victor Ponta a fost, marti seara, la Tbilisi, unde a asistat la meciul de fotbal Supercupa Europei dintre Barcelona si Sevilla, iar inainte de meci, premierul a participat la o cina oficiala organizata de omologul sau din Georgia, dar si la o.

GALERIE FOTO VIDEO. NOI IMAGINI cu Ponta in vizita la o CRAMA din Georgia. Ce VINURI a degustat

Premierul Georgiei, Irakli Garibashvili, a publicat pe contul sau de Facebook un nou set de fotografii care il infatiseaza alaturi de Victor Ponta la vizita pe care au facut-o impreuna la o crama din Tbilisi in ziua finalei Supercupei Europa dintre Barcelona.

Victor Ponta, intr-o crama din Tbilisi, fotografiind o sticla de vin cu telefonul, alaturi de premierul Georgiei (FOTO)

Nici nu s-a intors bine din Caraibe, ca premierul Victor Ponta a plecat la Tbilisi, sa vada un meci de fotbal. Pentru cateva ore, seful Guvernului a lasat de-o parte grijile tarii si a zburat la finala.

Premierul Victor Ponta, la meciul dintre FC Barcelona si FC Sevilla, alaturi de oficiali din intreaga lume (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a lasat deoparte grijile de la Guvern pentru a urmari partida dintre FC Barcelona si FC Sevilla pe stadionul din Tibilisi, informeaza B1 TV. Seful executivului a vazut meciul din tribuna.

Premierul Victor Ponta si prim-ministrul Estoniei, la Supercupa Europei

Premierul Victor Ponta si prim-ministrul Estoniei, Taavi Roivas, vor fi prezenti, marti, in tribunele stadionului Boris Paiciadze din Tbilisi, pentru a asista la Supercupa Europei, meci care opune formatiile FC.

Presa din Georgia: Premierul Victor Ponta este asteptat sa participe marti seara la UEFA Super Cup, la Tbilisi

Premierul Victor Ponta este asteptat sa participe marti seara la UEFA Super Cup, la Tbilisi, la invitatia premierului Georgiei, Irakli Garibashvili, scrie presa georgiana. La meciul dintre FC Barcelona si FC.

Premierul Victor Ponta, la Guvern

Premierul Victor Ponta a ajuns, marti dimineata, in jurul orei 09. 00, la sediul Guvernului. Luni seara, el a precizat ca nu isi va da demisia din fruntea Executivului decat daca va pierde sprijinul coalitiei.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )