Libnet.ro
UNICEF

08:30

FOTO Cum a petrecut Victor Ponta la Tbilisi: din tribuna oficiala, la Supercupa, in crama

Adevărul Adevărul,
FOTO Cum a petrecut Victor Ponta la Tbilisi: din tribuna oficiala, la Supercupa, in crama

Premierul Victor Ponta a fost, marti seara, la Tbilisi, unde a asistat la meciul de fotbal din Supercupa Europei dintre Barcelona si Sevilla, iar inainte de meci, premierul a participat la o cina oficiala organizata de omologul sau din Georgia, Irakli Garibasvili, dar si la o degustare de vinuri. continuă pe Adevărul

VIDEO Imagini cu Victor Ponta la Tbilisi: premierul, la o degustare de vinuri cu omologul sau georgian

Premierul Victor Ponta se afla marti seara la Tbilisi, unde asista la meciul pentru Supercupa Europei dintre Barcelona si Sevilla. Inainte de a asista la partida de fotbal, premierul a participat la o cina oficiala organizata de omologul sau din Georgia. Potrivit unor imagini postate pe pagina de Facebook a premierului georgian Irakli Garibashvili, Victor Ponta a fost si la o degustare de vinuri.

Victor Ponta ii ironizeaza din nou pe liberali: Recunosc! Messi m-a ignorat! O sa imi ceara D-na Gorghiu demisia! (FOTO)

Premierul Victor Ponta ii ironizeaza din nou pe liberali, mai exact pe Alina Gorghiu. intr-un mesaj cu tenta ironica postat pe pagina personala de Facebook, premierul face referire la o stire de pe.

Victor Ponta, intr-o crama din Tbilisi, fotografiind o sticla de vin cu telefonul, alaturi de premierul Georgiei (FOTO)

Nici nu s-a intors bine din Caraibe, ca premierul Victor Ponta a plecat la Tbilisi, sa vada un meci de fotbal. Pentru cateva ore, seful Guvernului a lasat de-o parte grijile tarii si a zburat la finala.

Victor Ponta, intr-o crama din Tbilisi alaturi de omologul sau din Georgia

Premierul Victor Ponta a fost, marti seara, la Tbilisi, unde a asistat la meciul de fotbal Supercupa Europei dintre Barcelona si Sevilla, iar inainte de meci, premierul a participat la o cina oficiala organizata de omologul sau din Georgia, dar si la o.

Victor Ponta, asteptat la Tbilisi la Supercupa Europei. El a fost invitat si la o cina oficiala - presa georgiana

Prim-ministrul Victor Ponta a fost invitat de catre omologul sau georgian, Irakli Garibashvili, sa asiste la meciul de Supercupa UEFA care are loc in aceasta seara la Tbilisi, scrie presa georgiana.

Presa din Georgia: Premierul Victor Ponta este asteptat sa participe marti seara la UEFA Super Cup, la Tbilisi

Premierul Victor Ponta este asteptat sa participe marti seara la UEFA Super Cup, la Tbilisi, la invitatia premierului Georgiei, Irakli Garibashvili, scrie presa georgiana. La meciul dintre FC Barcelona si FC.

Victor Ponta, despre meciul Supercupa Europei: Messi m-a ignorat. O sa imi ceara Gorghiu demisia

Victor Ponta a reactionat dupa meciul de fotbal de la Tbilisi, Supercupa Europei, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, spunand ca fotbalistul vedeta al echipei Barcelona Lionel Messi l-a ignorat. Premierul a facut chiar si o gluma pe acesta.

Victor Ponta, dupa Supercupa Europei: Recunosc!!! Messi m-a ignorat

Prima reactie a premierului Victor Ponta dupa meciul de la Tbilisi a venit, miercuri, primul ministru scriind pe pagina sa de Facebook ca fotbalistul vedeta al echipei Barcelona Lionel Messi l-a ignorat, facand.

Premierul Victor Ponta si prim-ministrul Estoniei, la Supercupa Europei

Premierul Victor Ponta si prim-ministrul Estoniei, Taavi Roivas, vor fi prezenti, marti, in tribunele stadionului Boris Paiciadze din Tbilisi, pentru a asista la Supercupa Europei, meci care opune formatiile FC.

Premierul Victor Ponta, la meciul dintre FC Barcelona si FC Sevilla, alaturi de oficiali din intreaga lume (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a lasat deoparte grijile de la Guvern pentru a urmari partida dintre FC Barcelona si FC Sevilla pe stadionul din Tibilisi, informeaza B1 TV. Seful executivului a vazut meciul din tribuna.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )